Livecounter.dk Affiliate Overblik


LiveCounter.dk's affiliate sektion gør det muligt for dig, at få et samlet overblik over din affiliate indtjening.

Fordele

 

Hvordan kommer jeg i gang?

For at komme igang med at bruge vores affiliate sektion, skal du have dine affiliate kontoer tilknyttet din LiveCounter.dk konto. Du kan tilføje affiliate kontoer inde i indstillinger, du skal bruge en nøgle fra det netværk du ønsker at tilføje.

 

TradeDoubler

For at få netværksnøglen til Tradedoubler skal du kontakte dem på og bede om at få dannet en "Remote Reporting Key". Det er denne netværksnøgle du skal taste ind i vores system.

Partner Ads

For at få netværksnøglen til Partner Ads skal du besøge deres side om udtræk af data (Du skal være logget ind). Siden kan også findes ved at logge ind på Partner Ads og trykker (Udtræk) på forsiden. På den side kan du danne en netværksnøgle.

Sikkerhed

Det eneste disse netværksnøgler giver os adgang til er dine salgstal. Vi kan på ingen måde ændre på dine kontoindstillinger hos de forskellige netværk.

Ønsker du ikke længere at vi har adgang til din netværksnøgle kan du naturligvis slette den hos os igen. Du kan ligeledes få dannet nye netværksnøgler ved at kontakte det enkelte netværk og derved udgår gamle netværksnøgler.

E-mail
Adgangskode
Husk login
Login
Opret gratis bruger | Glemt adgangskode
Find et nyt domænenavn
www.