Hjælp og information til besøgstælleren

På denne side finder du hjælp og box i forbindelse med oprettelse, installation af din gratis live besøgstæller fra LiveCounter.dk

 

Hvem kan bruge LiveCounter.dks service?

Alle der har sit eget domæne eller subdomæne.
Der for maks en counter pr. domæne eller subdomæne!
 

Hvilke hjemmesider optager i?

Alle hjemmesider må bruge vores gratis live besøgstæller.

Dog tillader vi ikke hjemmesider, som ikke overholder den gældende danske lovgivning!
 

Må jeg ændre i HTML koden eller billedet?

Nej, du må under ingen omstændigheder ændre i hverken HTML kode (Dette inkludere også javascriptet, titlen, altså alt det kode du får fra vores opret side) eller billedet

Dette er bestemt fordi LiveCounter.dk er en gratis service og den eneste måde, hvorpå vi kan få nye brugere og reklamere lidt for os selv. En anden ting er, at alt statistikken bliver lavet i billedet og hvis dette ikke loades vil der ikke blive lavet noget statistik for din hjemmeside.
 

Hvor må jeg placere min counter?

Din counter må være placeret over alt på din hjemmeside. Det er vigtigt, at du inkludere HTML koden på alle dine undersider for at vi kan holde øje med dine besøgende, referencer og søgemaskiner.

Vi anbefaler, at du IKKE bruger frames på hjemmesiden, hvor counteren skal lave statistik.
 

Min hjemmeside har overdrevet mange besøgende, må jeg lægge jeres besøgstæller på min side?

Som udgangspunkt ja. Der kan dog forekomme eksteme tilfælde, hvor vores server i forvejen er overbelastede eller din hjemmeside er blandt Danmarks største. Mener du der kan være tvivl, bedes du kontakte os inden du lægger counteren på din hjemmeside. Vi kan kontaktes via vores kontakt-formular.
 

Hvordan ville i beskrive LiveCounter.dk i en sætning?

Gratis besøgstæller til din hjemmeside med live avanceret statistik.
 

Jeg får en fejlbesked om, at der allerede findes en counter for mit domæne, når jeg sætter koden ind på min hjemmeside?

Hvis du får en fejlbesked som lyder "Der findes allerede en counter for dette domæne! Læs mere på vores hjælpe og boxsside", så er det fordi, at der indenfor de sidste 30 dage har været lavet statistik for dit domæne. Vi anbefaler, at du bruger HTML-koden fra den gamle besøgstæller igen. Hvis du har mistet denne kode, kan du i boksen i toppen indtaste dit domænenavn, eller en del af det. Når du har har fundet din statistik side, kan du under "Skift besøgstællerens billede" tage din HTML kode.

Har du problemer, så kan du kontakte os og få den igen. Husk dog, at sende dit domænenavn med. Vi kan kontaktes via vores kontakt-formular.
 

Hvorfor ser min hjemmeside ikke rigtigt ud på det screenshot der vises af min side?

Alle vores screenshots bliver taget i Firefox 2.0 , så hvis din hjemmeside ikke understøtter den browser, kan din side se underlig ud. Det kan også være fordi du bruger andet end bare html til din hjemmeside, f.eks. flash, java, shockwave, silverligt etc. Vi sørger for hele tiden at holde det opdateret sådan din side ser rigtigt ud, men der kan dog forekomme fejl.
   

Hvordan får jeg usynlig statistik, så det kun er mig der kan se den?

Dette er endnu ikke muligt, men vil blive lavet inden for den nærmeste fremtid!
 

Jeg har ikke fået svar på mit spørgsmål, hvad gør jeg?

Hvis dit sprøgsmål ikke er besvaret på denne side og du stadigvæk er i tvivl, så er du velkommen til, at kontakte os via vores kontakt-formular.
E-mail
Adgangskode
Husk login
Login
Opret gratis bruger | Glemt adgangskode
Find et nyt domænenavn
www.