Hus og have

Har du en altan i lejligheden? Sådan indretter du den bedst muligt

Hvis du er så heldig at have en altan i din lejlighed, er det super dejligt – det er nemlig langt fra alle, som er så heldige som dig. Når du alligevel har denne altan, ville det næsten være synd, hvis du ikke brugte lidt tid på at indrette den og gøre den super flot. På den måde vil det også være lidt hyggeligere at tilbringe tid derude.

Find ud af, om der er plads til havemøbler

Hvis du altan er stor nok, til at der kan være lidt havemøbler derude, er det super dejligt – det er nemlig rart at have noget at sidde på, hvis der en dag er masser af solskin. En stor altan med plads til havemøbler kan indrettes på en masse måder. Det er en god ide at finde ud af, hvor meget plads der faktisk er. Er der måske plads til et havebord samt et par havestole?

Så er det klart noget, du burde tilføje. Det vil også give god mulighed for at bruge lidt ekstra tid derude om sommeren, når man faktisk har noget at sidde på. På den måde kan du også invitere vennerne hjem en hyggelig sommeraften, hvor i kan sidde på altanen og spise noget lækkert mad sammen.

Blomster og lyskæder vil være prikken over i’et

Når du først har fået fat i havemøbler til din altan, mangler du faktisk bare at dekorere den. det kan du også gøre på en masse forskellige måder – hvis du har grønne fingre, kunne det jo være en ide at plante nogle blomster i en plantekasse, og stille dem derud.

Du kan også finde en lyskæde, som kan holde til at være udenfor, og hænge den op derude. Så er der også lidt lys om aftenen, når det bliver mørkt udenfor.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top