Øvrigt

Det skal du vide før du læser nyheder

Er du en stor nyhed fan? Nyheder du at læse indlandsnyheder samt udlandsnyheder? Følg med og læs omkring, hvad der er vigtig at være opmærksom, når du læser nationale samt internationale nyheder.

 

Hvorfor er det relevant at læse nyheder?

Du tænker måske, at nyheder sommetider kan være overvældende. Sommetider kan der være en masse negative nyheder, som kan være hårdt at læse.

 

Dog kan det være super vigtigt, at få læst nyhederne. Man får ikke kun en masse viden, der kan gøre ens sprogfærdigheder og skriveteknikker gode, man nyheder kan desuden også involvere sager af stor betydning, såsom krig, klima, økonomi og nationale og internationale valg, eller emner, der kan have påvirkning på en.

 

Udover dette er der også lokalnyhederne. En anden stor fordel ved at læse aviser dagligt er, at du altid er opdateret på vigtige lokale nyheder fx er der nogle bestemte ting, der kan have påvirkning på dit lokalsamfund på forskellige måder. Desuden er det også godt at følge med, hvis der fx er lokalvalg eller afsløringer af broer, offentlige monumenter eller åbning af nye virksomheder i dit område, hvis man fx søger job. Derudover vil der altid være dårlige lokale nyheder, uanset om det involverer brand, en dødsulykke eller tyveri.

 

I Gilleleje i Gribskov kommune, er der fx sket et tyveri i en varebil fornylig. Hvis man bor i nærheden, ved man at man skal være opmærksom på at sikre, at låse ens bil eller låse af derhjemme.

 

Husk at slappe af

Sommetider kan vi blive alt for opslugt af de forskellige nyheder, som vi ser, læser eller hører. Derfor er det også vigtigt, at man sommetider lader ens hjerne slappe af.

 

Der er masser af måder, man kan slappe af på. Det kommer helt an på, hvad man selv foretrækker bl.a. ved hjælp af gåture, læse en bog eller se en film.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top