Elektronik

Derfor er en e-cigaret en god idé

Når man ser på de sundhedsmæssige implikationer af rygning, så vil de fleste nok mene, at det ikke kan svare sig i det lange løb. Det kan dog også være en utroligt svær vane at komme til livs, hvis man først er startet. Det er dog ikke umuligt og man kan også skifte til et mindre skadeligt alternativ i stedet, hvis man investerer i en e-cigaret. Dette apparat kan både hjælpe med sundheden, hvis man vælger at ryge i mange år, men det kan også være et godt redskab til at komme vanen til livs, hvis det er det man ønsker.

Kort om e-cigaretter

E-cigaretten er et teknologisk redskab, der simulerer rygning og leverer en bestemt dosis nikotin, men det er ikke det samme som konventionel rygning. Med en e-cigaret vil du kunne få e-cigaretvæske, eller e-juice, som ikke indeholder alle de dårlige stoffer, som en normal cigaret gør. På den måde kan man få en anden oplevelse ud af det og passe lidt bedre på sig selv, hvis man ikke kan smide nikotinen helt. Apparatet er bygget sådan op, at der er et batteri, som varmer en brænder op, der kan fordampe e-juicen, så den kan inhaleres ned i lungerne. Dette er et alternativ, som flere og flere benytter sig af, blandt andet fordi det er muligt selv at vælge e-juicens smag, men også fordi det har færre helbredsmæssige implikationer at benytte sig af denne teknologi fremfor at ryge røg fra en regulær afbrænding af tobak. Det har endda udviklet sig til en subkultur flere steder i verden, som går under navnet ”vaping” og dette er blevet et slangterm for det at ryge på en e-cigaret i flere engelsksprogede lande. Dampens høje tæthed er en af årsagerne, fordi det muliggør langt flere tricks med udåndingsdampen, som nogle mennesker tilnærmelsesvist har gjort til en kunstform.

Uendelige smagsvarianter

Der kommer konstant nye smagsvarianter af e-juice på markedet og derfor er det også meget appellerende til de mennesker, der ikke kan lide smagen af tobaksrøg og hellere vil have deres nikotin på en anden måde. Man kan eksempelvis få smag med redbull, cola og tuttifrutti for bare at nævne et par stykker. Nogen går endda så vidt selv at blande deres e-juice og får på den måde total kontrol over smagen af deres e-juice. På denne måde kan de også være med til at bestemme, hvordan deres hår, tøj og bolig skal dufte. På samme måde som tobaksrygere kommer til at lugte af tobaksrøg, så kommer du og dine ting til at dufte af din valgte smagsvariant. Hvis du kunne tænke dig at se nærmere på e-væske og få et større indblik i udvalget, så er hjælpen ikke langt væk. Måske får du endda lyst til at blande din egen smag engang. For nogle er det dog muligheden for et nemmere rygestop, som er den største appel og her kan det nævnes, at man kan få sin e-væske med forskellige koncentrationer af nikotin, så man kan trappe ned på en nem måde.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top