Velkommen til Livecounter.dk. Vi kan nu præsentere en 100%..

Gratis besøgstæller med statistik til din hjemmeside

Livecounter er et omfattende besøgstæller- og statistikværktøj, som giver dig øjeblikkelig adgang til vitale oplysninger og data om dine besøgende. Med vores detaljerede rapporter, har du altid et klart billede af hvem, der besøger din hjemmeside, hvordan de fandt dig, hvor de kom fra, hvad de er interesseret i og meget mere.

 
Live demo
 

Få en gratis besøgstæller

LiveCounter er i bund og grund en gratis besøgstæller, der giver dig live avanceret statistik, som opdateres realtime i browseren. Vi tilbyder statistikker som: antal online brugere, antal besøgende (Idag, igår, denne måned, sidste måned, altid m.m.), sidevisninger og nyeste referende link (Også kaldet referencer eller henvisende hjemmesider).

Med vores værktøj dannes den nyeste statistik mens du sidder og kigger. Statistikken sendes til din skærm i samme sekund, som det laves. Statistik-systemet kan selvfølgelig fåes i en 100% gratis version.

Du kan selvfølgelig vælge at få en usynlig tæller, der indeholder alle de samme rapporter, som en normal besøgstæller. Læs mere om fordelene ved vores besøgstæller.

E-mail
Adgangskode
Husk login
Login
Opret gratis bruger | Glemt adgangskode

Konceptet og idé bag vores besøgstæller

Vi mente der manglede noget nyt indenfor hjemmeside statistik og trackingværktøjer. En ny form for gratis besøgstællere med avanceret statistik. Efter en del brainstorming, så kom vi på idéen til LiveCounter. Dog ville ikke blot lave statistik som alle andre, vi ville lave noget bedre, nemlig realtime statistik.

Derfor tog vi hele konceptet til det næste level og udviklede live statistik. Det vil sige, at du for din og andres hjemmesider kan se avanceret statistik, der selv opdaterer sig live hvert sekund. En anden vigtig faktor i vores produkt er, at der ingen oprettelse er.

Du tager blot koden fra "opret besøgstæller"-siden og indsætter HTML-koden på din hjemmeside, og wupti! Så er du i gang. Ganske simpelt!