Hus og have

Sådan bør du indrette dit industrikøkken

I dag taler mange virksomheder om optimering af forskellige arbejdsgange. Optimering kan skabe store besparelser for mange virksomheder, og det kan gøre arbejdsgangen lettere for mange medarbejdere. En stor del af optimering er at vide, hvor de ting, man anvender i hverdagen, befinder sig. Der går meget tid med at lede efter det værktøj, man skal bruge, og derfor er det vigtigt, at alle medarbejdere ved hvor tingene er, og de bliver lagt tilbage hertil efter brug. En vigtig faktor i denne tankegang er indretningen af arbejdsstedet, og derfor er indretningen i et storkøkken eller i et industrikøkken meget vigtig. Her anvendes ofte flere forskellige redskaber forskellige steder, og det skal være nemt for kokkene og andre medarbejdere i køkkenet at finde disse redskaber.

Medarbejderne skal have let adgang til det hele

Indretningen i et køkken kan være svær at ændre på. Mange store hvidevarer har bestemte placeringer, og disse kan være svære at flytte rundt på. Derfor bør man nøje overveje, hvor disse placeres, hvis man laver nyt køkken. Placeringen har indflydelse på, hvor medarbejderen i køkkenet finder de ting, som der skal bruges til en opgave. Jo lettere adgang medarbejderen har til udstyret, jo hurtigere kan opgaven påbegyndes. Med i overvejelserne omkring placeringen af catering inventar, bør man inddrage, hvor en opgave udføres, samt hvilke redskaber der skal benyttes til denne opgave. Redskaberne bør herefter placeres tæt på stedet, hvor opgaven skal udføres.

Vælg kvalitetsudstyr – det er dyrt at skifte ud

Der findes både store og små former for cateringinventar, og nogle former for inventar er lettere at skifte ud end andre. Skal der ske en udskiftning, så kan det ofte være på grund af slid, eller fordi der er kommet nyere og smartere løsninger. Når man køber nyt catering inventar, så bør man vælge kvalitet. En høj kvalitet sørger for, at inventaret er let at arbejde med, og samtidig så kan det anvendes i mange år. Udskiftninger kan forsage ændringer i arbejdsprocessen, og der vil derfor være en tidskrævende tilvænning. Det kan derfor betale sig at vælge kvalitets catering inventar, da dette kan holde i mange år, og det skal derfor ikke udskiftes så ofte.

Her finder du al form for catering inventar

Catering inventar kan købes mange forskellige steder, og det findes i flere forskellige mærker og kvaliteter. Det kan betale sig at gå efter kvalitet, men det kan samtidig være en god idé at vælge en leverandør, som kan tilbyde hele pakken. Skal man købe stort ind, og man køber det hele hos den samme leverandør, så har man gode kort på hånden i forhold til at forhandle pris. Det kan ofte betale sig at spørge efter et godt tilbud. Dette gælder især, hvis man køber en stor mængde af catering inventar. Derfor bør man finde en leverandør, som har alt inventar til storkøkkener. Cateringinventar.dk er én leverandør, som kan tilbyde et stort udvalg af catering inventar, og her kan man få alt til et storkøkken.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top