Øvrigt

3 dåbsgaver der kan skabe gode minder for barnet resten af livet

Står du overfor at skulle til en dåb, og er du i den forbindelse lige nu ved at finde ud af, hvad du skal tage med til dåben som en gave til den lille nyfødte? Så ved du sikkert allerede nu alt om, hvor svært det kan være at finde frem til den helt rette gave. Der er nemlig rigtig mange ting at vælge mellem, og det betyder, at det er lige så svært at vælge den mest perfekte gave lige såvel, som det er let at ramme forkert og give en gave, som ikke opfylder formålet.

Vælg noget unikt og personligt

Og sker det ikke, er der stor risiko for, at gaven vil blive glemt, hvorfor barnet aldrig vil få kendskab til den og glæde af den. Oftest vil den bare blive byttet til nogle, som forældrene synes, der egner sig bedre, og derfor er din mening med gaven gået tabt. Og det er netop derfor, at du skal tænke dig grundigt om, når du vælger en god dåbsgave. Den skal nemlig gerne være unik og vise personlighed, og så skal den også gerne kunne holde, således barnet vil kunne mindes den lang tid ud i fremtiden.

Hvad med en sølvfigur?

En gave, som der med sikkerhed vil opfylde det formål, er noget sølvtøj, der kan pryde en hylde, selv når barnet er blevet voksent. Noget smukt sølv er nemlig noget, som der aldrig går af mode lige såvel, som det kan passe ind i enhver indretning. Det er for eksempel meget populært at få alt fra en bamse eller en bil, til en lille æske udformet som et hjerte eller en barnevogn. Alt sammen små figurer der er udformet i det mest blanke sølv. Det er en fryd for øjet.

Et indgraveret smykke er populært

Det kan dog også være, at du gerne vil give barnet noget, som det kan bære både nu og i fremtiden, og derfor kan det være, at du i stedet skal overveje et smukt smykke. Og her er det faktisk lige meget, om der er tale om en dåbsgave til en dreng eller en pige, det er nemlig mindst lige så populært, at drenge får smykker, som piger gør det.

Gør det enkelte smykke mere personligt for eksempel med en personlig indgravering og vær sikker på, at det er noget, der forbliver og altid er helt unikt.

Vær med til at forme barnet

Hvis du gerne vil give en dåbsgave, som vil bringe masser af glæde, mens barnet stadig kan lege og have det sjovt uden bekymringer i livet, kan det også være, at du skal tage et kig på de mange forskellige former for spændende legetøj, som der findes.

Og her må du gerne vælge noget, der er lidt mere specielt. Det være sig for eksempel noget, der er med til at udvikle barnet både i forhold til motorikken og mentalt. Det er nemlig noget, der vil gavne barnet i femtiden, og derfor er du med til at forme det.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Seneste artikler

To Top