Rejser

4 idéer til hvad du kan lave på din charterrejse

Der er ikke mange måneder til, at de fleste af os har sommerferie, og for mange af os betyder det en charterrejse sydpå. Men har du tænkt over, hvad du egentlig skal give dig til, når du endelig ligger i solstolen ved poolen, eller når I sidder hele familien på hotelværelset om aften og kigger på hinanden. Vi kommer her med 4 idéer til, hvad du kan underholde dig med på din næste rejse til syden.

Afkobling med god samvittighed

Det giver måske sig selv, for det er nok derfor, mange af os tager på ferie, men ikke desto mindre er det stadig meget vigtigt, at du bruger din ferie på at koble af og ikke stresser over alle de mange gøremål derhjemme. For rigtigt at kunne slappe af, er det derfor en god idé at starte ferien med at skrive de ting ned, der stresser dig og sætter en stopper for, at du rigtigt kan slappe af. Det kan eksempelvis være en opgave på arbejdet, du ikke nåede at blive færdig med, et TV-abonnement, der skal afmeldes eller en græsplæne, der skal slås. Ligegyldigt hvilke problemer, der stresser dig, så er det en god idé at skrive ned, hvordan du har tænkt dig at løse problemet. På den måde kan du lade være med at tænke over det på resten af ferien, og samtidig har du et godt udgangspunkt at gå i gang med, når du kommer hjem, og derved kan du slappe af med god samvittighed på resten af ferien.

Lyt til lydbog

Imens børnene hopper i poolen og ægtefællen tager en lur, kan du med fordel tage en lydbog i ørene og drømme dig langt væk. Fordelen ved at lytte til lydbog frem for at læse i en fysisk bog er, at det giver dig mulighed for stadig at have et blik på ungerne, imens de bader. Der findes lydbøger inden for alle genrer, og der findes med garanti også en for dig. Ved du ikke helt, hvordan du finder den bedste lydbogsapp eller den mest spændende lydbog, kan du besøge siden her.

Rejsespil

At spille et sjovt spil er ofte noget, der kan bringe familiemedlemmer sammen og skabe hyggelige stunder. Men langt de fleste brætspil er for store til at have med i kufferten, og ofte kører mange surt i at spille det samme kortspil hele ugen. Derfor bør I undersøge markedet for, hvilke typer af rejsespil I vil have med på jeres ferie. Langt de fleste spil kan fås i rejseudgave, og ofte er de meget billigere end de almindelige brætspil. Søg på nettet, eller besøg jeres lokale boghandler og hør, hvilke typer af rejsespil de har, og måske opdager I et helt nyt spil, I aldrig har prøvet før.

Oplev stedet gennem maden

Om dit hotel har all inclusive eller ej, så kan det være en rigtig sjov oplevelse for hele familien at gå ud og spise og opleve landets kultur gennem mad. Spørg de lokale eller på hotellet, hvor I kan få den mest autentiske mad fra det land, I besøger, og få på den måde en helt ny og anderledes oplevelse af landet. Hvis I er på ferie i en af de mange store turistbyer, er der ofte mange restauranter, der laver mad fra hele verden for på den måde nemmere at fange et bredt publikum og få mange turister fra forskellige lande til at spise på deres restaurant. Men ofte er maden ikke den allerbedste på de meget turistfyldte steder, og derfor er det en god idé at spørge de lokale, hvor de selv spiser, og hvor I kan opleve landets særlige madkultur. På den måde kan I få en helt unik madoplevelse.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste artikler

To Top