Rejser

Huskelisten til din sommerferie

Nu er der efterhånden ikke længe til sommerferien, og det er derfor vigtigt at have styr på, hvad der skal pakkes. Har man ikke det, ender rejsen med at være forbundet med både stress og jag, og dette vil de fleste selvfølgelig gerne undgå så vidt, det er muligt. Derfor er det altid en rigtig god ide at få lavet en huskeliste i god tid inden afrejse, så du er sikker på, at du husker alt det vigtigste. Mange ting kan selvfølgelig købes på den endelige destination, men det er alligevel træls at skulle på indkøb som det første, når man lander på ferien. Derfor er der listet nogle ting nedenfor, som er gode at huske, når du skal på sommerferie.

 

Solcreme og aftersun

Hvis du skal til sydens sol, er solcremen nok det vigtigste, du skal huske – foruden pas selvfølgelig.  Både solcreme og aftersun er helt uundværlige, fordi du undgår at blive forbrændt og skulle ligge i skyggen i flere dage. Netop fordi UV-indekset ofte er noget højere i udlandet, end det er i DK, anbefales det, at du bruger en højere faktor, især hvis du har sart hud. Derudover er det også altid en rigtig god ide at smøre sig ind med aftersun efter en dag med meget sol. Dette er noget, som mange ikke for gjort, men aftersun både nedkøler og fugter huden, hvilket derfor er et must for din hud på en solferie.

 

Glem nu ikke alle diverse ting

Selvom mange ting kan købes på destinationen, er der alligevel nogle, som er rare at have med hjemmefra. Skal du til et land udenfor Europa, er det altid vigtigt at huske en adapter, så du kan få opladt din telefon. Hvis du ikke har denne med, kan du således ikke få noget strøm, og det er ikke sikkert, at du lige nemt kan finde en adopter, når du er ankommet. Derudover er det altid en god ide at huske en rejsehårtørrer med diffusere, med mindre der i forvejen er en på hotellet. Dette er selvfølgelig noget, du kan tjekke hjemmefra, for det er rigtigt træls at komme afsted uden en, hvis du er vant til at føntørre dit hår hverdag. Derudover er den rigtigt praktisk at have med på ferie, da du på denne måde kan opfriske dit hår inden en tur i byen, og efter en lang dag på stranden. Så hvis du er i tvivl om, hvad du skal have med på din ferie, er det en god ide at gå i gang med en huskeliste så tidligt som muligt, for på denne måde undgår du at glemme de ting, der er vigtige for dig.

 

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top