Rejser

Bliv klogere på hovedstadens mest populære bydele

København er Danmarks hovedstad og eneste storby, og med over en halv million indbyggere færdes 1/10 af Danmarks befolkning dagligt i byens mange gader.

Men er du helt skarp på, hvor de forskellige bydele ligger i forhold til hinanden? Og hvilke er de mest efterstræbte at bosætte sig i disse år? Få styr på det ved at læse med her, når vi introducerer dig til de mest populære bydele i København.

 

Nørrebro – multikulturelt islæt

Nørrebro er en del af Københavns brokvarterer og er med sine 80.000 indbyggere den mest folkerige og befolkningstætte bydel i hovedstaden. Denne bydel er farverig og fyldt med liv, og den er desuden den mest multietniske del af København. Bydelen er hjemsted for et hav af forskellige nationaliteter og er desuden hipsternes højborg, og området emmer af mangfoldighed og kant.

 

Christianshavn – præg fra fortiden

Christianshavn er en del af Indre By og har 10.000 indbyggere. Bydelen rummer mange værdifulde bygningsværker fra 1600- og 1700-tallet, og til trods for nybyggede lejligheder, har området formået at bevare en stor del af præget fra fortiden, som bl.a. ses i de mange traditionsrige værtshuse. Besøger du bydelen i forårs- og sommermånederne kan du med garanti finde et hyggeligt sted langs kanalen og nyde en kold drik, imens du betragter vandet, bådene og de mange forskellige mennesker, der går forbi.

 

Frederiksberg – den falske bydel

Vi har været lidt frække og kalde Frederiksberg ”den falske bydel”, men det er ikke så negativt, som det lyder. Navnet er givet, fordi Frederiksberg er en by i byen placeret vest for Københavns centrum. Frederiksberg er en selvstyrende bydel i Storkøbenhavn med 100.000 indbyggere, omkranset af Københavns Kommune på alle sider. Frederiksberg er en af de mest mondæne bydele i København og her finder du både gode shoppemuligheder, gourmetmad og grønne områder. Ønsker du flere informationer, kan du læse mere om Frederiksberg her.

 

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top