Elektronik

Guide til e-Wallets på sider for online spil

I disse år boomer markedet for online underholdning især. Grunden til at det bliver mere og mere populært at benytte underholdning online og tippe på sportsbegivenheder er, at man kan have sine interesser med overalt. På den måde er man ikke bundet af at sidde derhjemme, men kan også have det sjovt med at spille på Champions League, PGA eller Wimbledon, når man besøger venner eller bare sidder i bussen.

 

Fodbold og tennis er gode odds

De mest populære sportsgrene at oddse på er fodbold, tennis, hestevæddeløb og golf, i forbindelse med store turneringer hvor man kan sætte sine odds på alle de største sportsbegivenheder.  For de fleste er fodbold en nem sport at begynde med. Fodbold har den fordel, at der kun er to mulige udfald af kampen og at chancen for at oddse rigtigt er 50%. Derudover er det muligt at spille både på kampens udfald samt hændelser under kampen – hvem der scorer på straffe, hvilken spiller der får gult kort og meget mere. Tennis har også store vinderchancer, da der igen er tale om blot to modstandere – to mulige udfald. Større vinderchancer betyder mindre afkast, men det er en god måde at minimere risikoen ved at tippe. Bookmakerne kommer ofte med sikre bud på, hvem der vinder i tennis.

 

Hestevæddeløb, golf og høje afkast

Inden for hestevæddeløb er afkastet markant højere, hvis man sætter sine odds rigtigt. Omvendt er det også sværere at tippe korrekt. Der et hav af forskellige faktorer, der spiller ind på udfaldet af løbet. Vejret er en endnu større faktor for hestene end for eksempelvis fodboldspillere. Derudover er samspillet mellem jockey og hest altafgørende. Indenfor golf finder man en spiller, man tror på og følger i længere tid. Hvor bookmakerne ofte fokuserer på de store stjerner, kan der være gode penge i at satse på stjernefrø og give det nogle spil og turneringer, før der måske er afkast. Der er lavere vinderchancer i golf og højere afkast.

 

Sikkerhed når man oddser

Når man spiller på sine favoritter i forbindelse med årets turneringer, er sikkerheden i betalingerne alfa og omega. Det er ikke sjovt, hvis man skal sidde og være nervøs for, om betalingerne går igennem, hvem de går igennem til – og om ens betalingsoplysninger er blevet givet videre til nogen, der ikke skulle have dem.

 

Den digitale pengepung

En eWallet er i bund og grund en digital pengepung, og fungerer som det sted, hvor man opbevarer sine digitale penge i stedet for sedler og mønter. Når man oddser online benytter man naturligvis ikke fysiske penge, og det er her, en eWallet er virkelig praktisk. Man kan selvfølgelig benytte de mere traditionelle betalingsmetoder som bankoverførsel og betalingskort, men eWallets har en lang række fordele.

 

Effektive overførsler med eWallet

Med en eWallet kan man nemt og bekvemt sætte sine odds med det samme og på den måde undgå at skulle vente på at en bankoverførsel går igennem. Det betyder, at det er blevet meget lettere at tippe online. – Og man modtager også betaling til sin eWallet med det samme. Det betyder, at man ikke længere skal vente i dagevis på at bankoverførslen er registreret og godkendt. En eWallet er en utroligt effektiv løsning, som alle mennesker kan lære at benytte. De fleste hjemmesider med online underholdning accepterer eWallets og det betyder, at man let kan spille forskellige steder med den samme digitale pung.

 

eWallet er et sikkert valg

En eWallet er på mange måder en mere sikker betalingsløsning end kreditkort. Med en eWallet skal man kun opgive sine personlige oplysninger om sit kreditkort, når man registrerer sig. Det mindsker risikoen for, at ens oplysninger bliver opsnappet af hackere, da de ikke skal indtastes hver gang. Det er dog vigtigt at huske, at man altid skal være opmærksom på, hvor man gemmer sine personlige oplysninger, så alle ikke har adgang til dem. Derudover skal man altid have sin software opdateret, så hackere ikke har let adgang til ens betalingsmetoder og personlige informationer.

 

De mest populære eWallets

Der er et hav af muligheder for at benytte eWallets, som grundlæggende fungerer på samme måde.

  • Neteller blev udviklet i Canada sidst i 1990’erne og er en af de mest populære eWallets, der findes. Med Neteller er det nemt for både casinoet og kunden at overføre og modtage betalinger. Det er kendt som en sikker og veldokumenteret betalingsform.
  • PayPal er en af de mest udbredte metoder til at betale med eWallet. Man sender og modtager penge med sin mailadresse eller smartphone. Ligesom andre eWallets tanker man sin PayPal op med overførsel fra sin bankkonto.
  • Skrill er en af de absolut største og mest populære eWallets på markedet. Skrill er ejet af det samme firma som Neteller (Paysafe Group PLC). Med Skrill kan man indsætte relativt store beløb i forhold til andre eWallets.

 

Min 18 år. Spil ansvarligt | www.rofus.nu | Regler- og vilkår gælder

 

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top