Rejser

Sådan udnytter du bedst din rejsetid

Når man har lang vej til enten uddannelse eller arbejde, kan vejen virkelig være langtrukken, hvis man ikke har noget underholdning på vejen. Det er ikke sikkert, at der er godt musik i radioen, så turen kan hurtigt blive kedelig. Her får du 3 gode muligheder for underholdning på din køretur.

Lyt til e-bøger

Hvis man tager bilen på arbejde, kan man ikke tage øjnene af vejen, derfor er ørene et godt alternativ. Hvis radioen ikke byder på noget spændende, kan man altid sætte en lydbog på. Det er nemt at sætte lydbøger til fra telefonen, mens den ligger på sædet ved siden af. Der er mange genre at vælge mellem, så der med garanti er noget til enhver smag. Hvis man aftenen inden arbejde beslutter sig for, hvilken bog man vil høre, kan den sættes på inden man starter bilen. Men hvis man tager toget, kan man vælge at læse en e-bog i stedet, hvis man hellere vil læse selv.

Film, hvis du er med offentlig transport

Ved at finde en god streamingtjeneste kan man få slået tiden ihjel. Hvis man finder den helt rigtige serie, kan man ligefrem komme til at se frem til, at køre med offentlig transport. Nogle tjenester tilbyder, at man kan downloade film og serier, så man ikke behøver internet eller data for at se det. Derfor er det ideelt at bruge, hvis man har en lang køretur foran sig. Der findes serier til enhver tur, da det er forskelligt fra serie til serie, hvor lange episoderne er. Men hvis man fundet den perfekte streamingtjeneste, med de fedeste serier, men ikke har pengene, kan det blive et problem. Der er mulighed for et mobillån så man kan se alle de serier man vil. Hvis du mangler et lån, så kan du Google Crowdlending Danmark, så du kan komme i gang med at se alle de serier, og film, så du har lyst til.

Brug telefonen til musikken

I dag findes der et væld af forskellige tjenester, som udbyder musik. Du kan i diverse apps lave tonsvis af playlister med dine yndlingssange, og hurtigt sætte musikken på, inden du sætter dig til at køre. Hvis du får valgt det rigtige musik, vil køreturen slet ikke føles ligeså lang, og du kan også komme ud for at føle, at du ønsker at køreturen var længere. Så ved du, at du har fundet det perfekte musik! At lytte til musik gennem telefonen er også mere sikkert, end at bruge radioen, da du ikke har behov for at sidde og pille, ved eksempelvis at skifte radiokanal, når der er reklamer, eller sange du ikke bryder dig om.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top