Hus og have

Alt du skal vide om at indrette din bolig med træ

Kunne du godt tænke dig at pifte indretningen i din bolig op, men ved du ikke hvordan? En af de helt store boligtrends er at indrette din bolig med træ. Hvis du kunne tænke dig at hoppe med på denne boligtrend, kan du med fordel læse med videre. I denne guide kan du nemlig finde inspiration til, hvordan du kan benytte træ i din indretning af hjemmet.

Skab en naturlig, varm og behagelig atmosfære med interiør i træ

Træinteriør fås i mange afskygninger lige fra spiseborde og skænke til stole og skærebrætter. Det åbner op for et væld af indretningsmuligheder, så du kan skabe en unik sammenhæng i dit hjem.

 

Vil du vide mere om fordelene ved at benytte interiør i træ i din indretning? Så se bare her:

 

  • Indretningen får et rustikt og unikt look.
  • En lys træsort skaber et lyst og let udtryk, hvorimod en mørk træsort bringer en behagelig varme til boligen. Du kan altså skabe lige netop den atmosfære, du ønsker.
  • Træ er en glimrende måde at bringe en bid af naturen indenfor.

 

Har du allerede indrettet din bolig med eksempelvis spisebord og skænk i træ? Find en smuk træhylde til hjemmet hos MB Design for at sætte prikken over i’et.

 

Det er blevet moderne at blande træsorter

Førhen var det et no-go at blande træsorter i hjemmet, fordi det gav et rodet udtryk. Det gør sig imidlertid ikke gældende mere. Faktisk er det blevet meget moderne at blande forskellige træsorter af flere årsager. Det skaber en perfekt balance mellem det lyse og lette, samt det varme og tunge. Derudover vil din boligindretning fremstå mere unik og spændende

 

Har du trægulve i din bolig, skal det ikke holde dig fra at indrette med træmøbler. Du kan med fordel gøre brug af tæpper for at gøre overgangen blødere.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top