Hus og have

Bliv klar til den store havefest         

 

Artiklen indeholder betalt indhold.

 

Sommeren er lige om hjørnet, og det betyder, at der er havefester på menuen. Måske har du selv planer om, at du skal holde lidt hygge for dine venner og familie. Er det tilfældet skal du selvfølgelig være klædt ordentlig på, men samtidig skal du have en præsentabel have, du kan vise frem til gæsterne. Her i artiklen kommer vi med råd til netop disse to ting.

 

Gør lidt ekstra ud af terrassen

Det er alt andet lige her, hvor festen løber af stablen, så derfor skal dit fokus naturligvis være rettet mod området. Først og fremmest skal du have de rette møbler, som ser godt ud, men stadigvæk opfylder alle behov i forhold til komforten. Du kan finde nogle havesæt her. Der er i alle prisklasser samt stilarter, hvorfor du nok skal finde den rette løsning.

Når du har styr på møblerne, skal der pyntes lidt op på terrassen. En god ide til festen er, at du anskaffer dig nogle lyskæder, de kan hænge og skabe en hyggelig stemning. Du bestemmer selvfølgelig, om du går all in med forskellige farver, eller om det skal være naturligt lys.

Sidst men ikke mindst skal du have nogle planter. Tag ud i det lokale plantecenter og find noget, der kan give terrassen prikken over det famøse ”i”.

 

Få fat i en sommerkjole

Til enhver fest skal du selvfølgelig iklædes noget flot tøj. Her er der ingen tvivl denne sommer. Moden siger, at du skal have en luftig sommerkjole. Det er både behageligt for dig selv, men samtidig ser det godt og sødt ud, ligesom det bare er indbegrebet af sommer. Og når det kommer til kjolen, skal du ikke spare på farven. Den må meget gerne være farverigt – nej, faktisk er det et must. Grøn, gul, orange, rød eller lignende. Du må ikke gå ned på farven.

Har du ikke lige den rette kjole til festen, kan du hoppe forbi Sirup.dk. Her har de et enormt udvalg, og der er helt sikker den, som får dig til at skinne ekstra til sommerfesten, så hop en tur forbi.

 

Fester i solen kommer der helt sikker mange af over sommeren, og skal du selv holde en enkelt eller to eller måske bare hygge dig med familien, kan du passende følge rådene omkring indretning af terrassen.

Omkring kjolen så er den bare et must, fordi den kan du bruge hele sommeren – hverdag og fest.

 

God sommer.

 

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top