Øvrigt

Bliv klar til konfirmationen

Det er snart tid til konfirmation igen, og derfor ved vi godt, at der allerede sidder mange derude og er ved at gøre klar. Man skal starte i god tid, hvis man vil have de rigtige festlokaler og have bestilt det rigtige mad. Der er altid masser af konkurrence, når det kommer til at holde den bedste konfirmation, så vi håber selvfølgelig, at du får en dag, som konfirmanden husker resten af sit liv.

Bestil god konfirmationsmad

Det er svært at komme udenom maden, når det kommer til en god og succesfuld konfirmation. Maden fylder rigtig meget, da vi sidder ned hele dagen og spiser. Kun med lidt sange eller taler i mellem. God mad kan gøre den helt store forskel, når det kommer til, om konfirmationen var en succes eller ej.

Find derfor lækker konfirmationsmad for alle. Selvfølgelig er det vigtigst, at konfirmanden kan lide maden, men alligevel plejer man at tænke på alle gæster. For det er dine gæster, som gør, om du får en god fest eller ej. Derfor vil vi anbefale, at du bruger lang tid på at sammensætte en god menu.

Lad hele familien være inden over så I har flere til at sige, hvad de kan lide eller ej.

God musik og god fest

En god konfirmation handler om at skabe en god fest. Når først alle taler er slut, er det tid til at danse og hygge sig. Her er det vigtigt, at I vælger noget god musik, som konfirmanden kan lide. De ældre har det fint med at danse moderne, da de godt ved, hvorfor de er med til festen.

I kan overveje, om I skal hyre en DJ, eller om I kender nogen, der kan stå for musikken. Meget populært at købe et anlæg med masser musik på. Eller bare noget bluetooth og Spotify, som alle kan bruge.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top