Shopping

Bliv klar til skituren med disse 3 tips

Annoncør: 417

Er du en af de mange danskere, der hvert år drager mod pisterne, når det igen er blevet tid til den årlige skiferie med hele familien? Det kan også være, du snart skal på din første skiferie nogensinde. Er det tilfældet, så er du landet det helt rette sted. I denne artikel finder du nemlig 3 gode råd til, hvordan du bliver klar til at suse ned ad de hvide pister.

 

Træn op til turen

Der er mange, der ikke tænker over, at en god skiferie faktisk kræver, at du træner op i god tid forinden. At stå på ski kan nemlig være utrolig hårdt for dine ben, hvorfor træning i ugerne op til er et must-do. Det vil unægtelig gøre din skitur så meget bedre, og der er ingen tvivl om, at du vil fortryde, hvis du springer træningen over. Der er nemlig ikke meget sjov over at betragte de andre drøne i fuld fart ned ad pisterne, imens du sidder over på grund af ømme stænger.

 

Det rette udstyr gør turen meget sjovere

Du er ikke klar til skitur, førend du har investeret i noget ordentligt udstyr. Det vil gøre turen meget bedre og ikke mindst sjovere. For eksempel er en balaclava et glimrende alternativ til elefanthuen, og den kan bruges på din skitur som en skimaske. Desuden er det også en god idé at bringe styr på skiudstyret i god tid, så du ikke står dagen før og mangler et vigtigt stykke udstyr.

 

Gode råd til påklædningen

Når du er ordentligt påklædt, vil du være i bedre stand til at nyde skiferien. Et godt tip til din påklædning er at bryde den op i masser af lag. Så kan du altid lade vejrforholdene bestemme, hvor mange lag du tager på. Fryser du, kan du altid tage et ekstra på – og omvendt.

 

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top