Rejser

Bliver du let rastløs? Hold aktive ferier i bjergene

Hvis du er en af de typer, der ikke gider at ligge ved poolen eller på stranden dagen lang, når du er på ferie, så bør du læse med her. Nedenfor får du nemlig nogle gode grunde til, hvorfor du bør tage på aktive ferier i bjergene, hvis du let bliver rastløs og gerne vil ud og lave noget. Tag eventuelt et lån, hvis du er rastløs lige nu og har ferie til gode – september og oktober er alletiders måned til at holde aktive ferier, da temperaturerne er til at holde ud.

 

Tag på hike eller prøv kræfter med mountainbiking mellem maj og oktober

Er der noget mere befriende en at hike gennem smukke bjerglandskaber og fascinerende natur? At tage på hike i bjergene, uanset om det er nord eller syd for Danmark, bringer en helt ud i naturen, og uanset om du tager på dagsture eller pakker en backpack og tager på flerdags hike, vil du få stillet din trang for at røre dig. Er du til lidt mere fart over feltet, bør du prøve kræfter med mountainbiking i bjergene. Mountainbiking er meget mere og mere trendy i de seneste år, og der er derfor lavet mange stier til eksempelvis downhill og singletracks. Et sted som Dolomitterne i det nordlige Italien er perfekt for både hiking og mountainbiking mellem maj og oktober.

 

Stil din eventyrlyst på ski eller snowboard i vintermånederne

Vil du gerne ud at rejse i vintermånederne, er ski og snowboarding alletiders feriemuligheder. Da vi, som bekendt, ikke har nogle bjerge i Danmark, er vi nødsaget til at besøge vores naboer mod nord, eller at rejse sydpå. Både i Norge og Sverige samt i alperne fra det sydlige Tyskland til det nordlige Italien er der utallige skisportssteder og muligheder for at slå sig løs med et eller to brædder under fødderne.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top