Øvrigt

Brug tilbudsavisen som inspiration til din madplan

Danskerne elsker tilbud, og tilbudsaviser er absolut ikke blevet mindre populære med tiden. Hvis din husstand som mange andre laver en ugentlig madplan, kan du her få inspiration til, hvordan du både kan få en spændende madplan og samtidig spare penge.

Sponsoreret indhold

Lige siden dagligvarebutikker i Danmark begyndte at udsende tilbudsaviser, har de været populært læsestof blandt danskerne.

Du kender måske til at hente det ugentlige bundt af reklamer i postkassen, sætte dig i sofaen og se næste uges tilbud igennem? Dette plejede at være et scenarie, som for mange var en fast del af deres weekend. Det er det stadig for en stor del af de danske forbrugere, selvom mange dog har skiftet tilbudsaviser i papirudgaver ud med onlineversioner.

Mange eksperter havde for år tilbage forudset, at de trykte tilbudsaviser med tiden ville uddø. Dette er dog slet ikke tilfældet, da det har vist sig, at mange forbrugere foretrækker de fysiske tilbudsaviser – måske netop på grund af det hyggelige i at hente bunken af tilbudsaviser og læse dem igennem som et slags ugeblad.

Online tilbudsaviser som indkøbsliste

Selvom mange foretrækker at læse deres tilbudsavis i en fysisk udgave, så er der fordele ved at have den online.

Mange dagligvarekæder tilbyder apps, hvor man både kan se deres tilbudsavis og samtidig også lave en indkøbsliste. Vil man være sikker på ikke at gå glip af noget, kan man ofte også tilmelde sig en nyhedsmail og måske få særlige tilbud – eller bare for nemheds skyld blot åbne sin mail for at se ugens tilbud.

En af de dagligvarekæder, som tilbyder alle disse ting, er Lidl. Her kan man selv vælge, hvordan man vil få sin tilbudsavis leveret, ligesom man selvfølgelig også kan se den direkte på deres hjemmeside.

Bliv inspireret af tilbudsavisen

Det er selvfølgelig let at sige, at man bare skal lave en madplan ud fra, hvad der er på tilbud den givne uge, men der er flere måder at gøre det på.

Dagligvarekæderne lader sjældent en højtid gå forbi uden at lave tilbud, som passer til den. Derfor kan det også være en god idé at tænke forskellige temaer ind i sin madplan. Ved store højtider som julen og påsken giver det næsten sig selv, at de for manges vedkommende vil påvirke ens madplan.

Dog kan man ofte finde forskellige andre temaer som fx ”mexicansk uge”, ”forårsgrøntsager” eller lignende. Man har måske ikke lyst til at spise retter, der ligner hinanden for meget en hel uge, men man kan dele det lidt op og ellers selv blande retterne, som man vil. Ofte kan man heller ikke finde alt, man skal bruge til en hel uge i et enkelt tilbudstema.

Har man børn i husstanden, kan man nemt gøre tilbudsjagten og madplanen til en leg. Fx kan hver person i husstanden finde 5 ting i tilbudsavisen, som skal indgå i ugens madplan – eller måske selv stå for aftensmaden en dag, hvor udfordringen er, at de ingredienser, man bruger, skal være på tilbud.

På den måde kan man både inddrage børnene i madlavningen og samtidig gøre det til en leg at gå på tilbudsjagt.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

To Top