Shopping

Dansk velvære og livsstilsprodukter – vær god ved dig selv

livecounter.dk-byfrey.dk_15809155168989

Hele idéen om ”self care” er blevet udbredt meget over de sidste par år. Og ja, der er sådan set noget rigtigt deri, men det er ikke kun det, self care handler om. Varme bade med bath bombs og en masse forskellige produkter, du skal smøre din krop ind i. Det er ikke kun det, self care handler om, for det handler om, at du skal have det godt og tage tid til dig selv. Det kunne være at lave en kop god the, sætte dig på sofaen en eftermiddag og sætte din yndlingsfilm på. Det kan være at gå en tur om morgenen. Self care handler om dig, og hvordan du er tilpas.

Self care begrebet handler om tid til dig selv

Mens du bliver proppet i hovedet med alle former for self care, så er det vigtigt, at du husker at trække vejret og se på, hvad der egentlig er fedt for dig. Du behøver ikke overdrive med cremer, men hvis du godt kan lide cremer, hudprodukter, kropsprodukter og forskellige slags sæber, så kast dig endelig ud i det! Hvem stopper dig? Få fat i nogle lækre sæber og plejeprodukter fra Meraki, så du er helt klar. Hvis du ikke foretrækker alt for mange cremer, så kan du stadig finde nogle gode produkter fra Meraki.

Meraki produkter: Du behøver ikke det store

Mens self care er blevet en trend, så bør du stadig kigge indad. Merakis produkter giver dig muligheden for at bruge gode cremer, sæber og plejeprodukter, uden at du behøver det store af det ene eller det andet. Fem forskellige makeupfjernere, tolv ansigtsmasker, syv sæber osv. Du får de produkter, du ønsker, uden at noget bliver trukket ned over hovedet på dig. Udover deres lækre enkelthed, så er designet til fordel også minimalistisk og stilrent, om du går efter sæber eller neglefile.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste artikler

To Top