Hus og have

Derfor er et tag af skiferplader ikke nogen dum idé

Annoncør: KOMPROMENT

Trænger dit tag til en kærlig hånd? Det kan være, at det ikke længere ser ud, som det gjorde engang, eller at det ikke fungerer, som det skal længere. I så fald har du måske overvejet enten at få repareret dit nuværende tag eller måske at udskifte dit tag fuldstændigt. Hvis du hælder til en udskiftning, kan du med fordel overveje at få lavet et tag i skiferplader, da der er mange fordele forbundet med netop dette materiale.

 

Et smukt tag i natursten

Skifer er en natursten, som har et smukt udtryk, der vil klæde rigtig mange forskellige typer huse. Det kan både bruges til tag, men det bliver også brugt hyppigt til facader. Skiferpladerne kan fås i blandt andet grøn, sort og grå, og det betyder, at der vil være en farve til de fleste huse, uanset hvilken stil huset har. Du kan i øvrigt finde skifer i flere forskellige størrelser og tykkelser, hvilket også gør, at der vil være skiferplader til ethvert behov og til enhver smag.

 

Ekstremt holdbart og let at vedligeholde

En af de helt store fordele ved skifer er, at det er et enormt holdbart materiale. Faktisk kan det holde i op til 100 år, og det kan tåle både vind og vejr. Selvom man måske skulle tro, at et tag, der kan holde i så mange år, ville kræve meget vedligeholdelse, er dette slet ikke tilfældet. Hvis blot du inspicerer dit tag én gang årligt for at se, om der er revner eller lignende. Skiferpladerne har nemlig den fordel, at de er afvisende over for både vand, mug og temperaturudsving, hvilket alt i alt gør, at de er modstandsdygtige og stærke.

 

Hvis du er blevet interesseret i skiferpladerne og måske tænker, at det kunne være noget for dig, kan du med fordel læse mere.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top