Hus og have

Derfor kan du have brug for en advokat, når du køber eller bygger hus

Dette indhold er sponsoreret. 

 

Når du køber eller bygger hus, er der meget at holde styr på. Store beslutninger skal tages, og der følger ofte mange bekymringer med. Der er mange regler og love, som skal overholdes, og derfor bør du, uanset om du køber eller bygger hus, sætte dig grundigt ind i lovgivningen. For mange føles det uoverskueligt, og derfor kan du overveje, om du har brug for en advokat.

Hvad kan en boligadvokat hjælpe med? 

En billig boligadvokat kan hjælpe dig, når du skal købe bolig. En ejendomsmægler er nemlig 100 procent sælgerens repræsentant, og derfor er det ofte en god idé at få en erfaren boligadvokat til af hjælpe og rådgive dig og dine interesser. Ofte er det forhold, som ikke fremgår tydeligt, der skaber de store problemer, og det kan uden de store erfaringer være svært at få øje på. En boligadvokat kan hjælpe dig med at gennemgå vigtige dokumenter som skøde og tinglysning og er altså for dig, der vil føres trygt gennem din bolighandel – fra start til slut.

Det skal du huske, når du køber bolig

Du skal du også være opmærksom på en lang række andre forhold, når du køber bolig. De fleste advokater anbefaler, at du får tilføjet et advokatforbehold i købsaftalen, inden du underskriver hos ejendomsmægleren. På den måde sikrer du, at du kan trække dig ud af handlen, hvis din advokat ikke godkender aftalen. Det vil også sige, at du som køber har mulighed for at undgå den lovbestemte fortrydelsesret, der ellers vil koste en procent af købesummen. Forbeholdet er en fordel for både køber og sælger. Ejerskifteforsikring er også en af de ting, der kan give store bekymringer, men som er et vigtigt forhold ved boligkøb. Derfor kan du med fordel også få hjælp til dette hos en advokat

Skal du bygge eller renovere? 

Skal du til at bygge eller renovere din bolig, er der også meget, du skal vide, inden du går i gang. Der kan nemlig opstå mange forskellige juridiske problemer med byggeri samt om- og tilbygninger. Der kan derfor forekomme fejl, mangler, forsinkelser, ekstra håndværkerarbejde og mere, når man bygger, eller får andre til at bygge for dig. Find derfor gerne en advokat med speciale i byggesager og entrepriseret, der kan hjælpe og rådgive dig gennem byggeriet. De fleste advokater tilbyder i øvrigt også hjælp med andre forhold, ligesom mange advokater både rådgiver privatpersoner og virksomheder. 

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top