Mode

Det er tid til at feste og kramme

Det er nu officielt: næsten alle restriktioner bliver ophævet, og vi bliver sat fri. Det kan føles helt overvældende efter to år med nedlukninger, mundbind, Corona pas og forsamlingsforbud. Derfor får du her en guide til en stille og rolig åbning af dit sociale liv, og hvad du skal gøre.

Det kræver nemlig noget tilvænning pludselig at måtte rejse, give hånd, iføre sig festkjoler og danse helt til den lyse morgen igen, og det kan føles som en helt ny verden at bevæge sig ud i. Men fortvivl ej – vi skal nok hjælpe dig tilbage på rette spor.

Dansegulvet er åbent

Er du en dansemus, når du er ude, så er der godt nyt. Du må nemlig danse igen. Så det er tid til at finde dine festkjoler frem, fra bagerst i skabet og støve dem af. Og nu behøver du ikke længere tænke over, at de skal matche dit mundbind eller dit visir, for det kan du også få lov at slippe.

Vi skal dog advare om, at alle andre heller ikke har været på dansegulvet i et par år, og vi skal alle lige lære det igen. Derfor kan der godt være lidt ekstra skubben og massen til at starte med, indtil vi alle får genlært alle de uskrevne regler.

Alle de udskudte begivenheder

Måtte du også udskyde et bryllup, en fødselsdag eller en konfirmation? Så er det nu du skal begyndt at planlægge igen! Det er nemlig atter engang tilladt, og denne gang virker det ikke til, at vi lukker ned lige dagen før festen. Så du og dine gæster kan roligt lade føromtalte festkjoler blive hængende fremme.

To år med masser af tid hjemme har dog sat sine spor, så det er også vigtigt at huske fortsat at sætte lidt tid af til dig selv, så det hele ikke drukner i planer.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top