Erhverv

Dette bør du vide om linkbuilding

Links

Linkbuilding er et ord mange af os har hørt flere gange før, men ikke nødvendigvis har fundet ud af hvad præcist betyder. For hvad er linkbuilding egentlig, og hvorfor er det en fordel for dig at kende til begrebet? I denne artikel stifter du bekendtskab med ordet, samt får en forståelse af, hvad du kan bruge det til.

Hvad er linkbuilding?

Linkbuilding hænger sammen med hjemmesider og generel online marketing. Kort fortalt er linkbuilding nemlig en søgemaskineoptimering, som gør det muligt for dig at fremme din hjemmeside i søgemaskiner, og derved ændre placeringen. Når din hjemmeside bliver placeret højere oppe på Google, så giver det dig også mulighed for at have flere besøgende, og derved stiger din hjemmesides popularitet. Linkbuilding er en god måde til at få gang i din hjemmeside på. Der er dog meget mere til online marketing end blot linkbuilding.

Linkbuilding hænger sammen med backlinks

Backlinks er også en væsentlig del af din hjemmeside. Backlinks og linkbuilding hænger på mange måder sammen. Hvis du vælger at investere i linkbuilding, så er backlinks en del af processen. Backlinks fungerer som henvisninger fra andres hjemmesider til din, altså som en form for anbefaling til din hjemmeside. Dette er med til at skabe mere opmærksomhed omkring din hjemmeside, samt en større mulighed for fremtidige kunder kan finde lige netop din hjemmeside. Indenfor SEO og online marketing-verdenen så findes der mange forskellige former for links, såsom eksterne og interne links. Alle disse er vigtige at have et kendskab til, da de kan gavne din hjemmeside gevaldigt. Eksterne links er de links der går fra din hjemmeside til en anden, dette fungerer ofte godt som en kilde. Interne links er hvor du fra din egen hjemmeside linker til et andet sted på din hjemmeside. Det kan være fra startsiden og så hen til et specifikt produkt som et eksempel.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

To Top