Erhverv

Effektiviser dine printeropgaver i virksomheden med den bedste kopimaskine

Print og kopi er en helt central del af det daglige arbejde hos de fleste virksomheder. Der skal printes fakturaer og et hav af andre dokumenter på daglig basis, mens også vigtigt dokumenter ofte må kopieres i forbindelse for eksempelvis videredistribuering.

Hvis du har mange printer- og kopiopgaver i din virksomhed, er kvaliteten af din kopimaskine helt afgørende for, hvor effektivt arbejdet på kontoret kan udføres. Der er ikke noget værre end en kopimaskine, som hele tiden driller, fordi den skal have skiftet blæk eller andet, som du ikke har tid til at klare i tide og utide.

Derudover stiller de fleste virksomheder også krav til kvaliteten af et print eller en kopi, da det er vigtigt, at dine dokumenter fremstår flotte og professionelle, når de skal ses af kunder og samarbejdspartnere.

Derfor kan det betale sige at kigge sig lidt omkring for at finde den bedste kopimaskine på markedet, da det vil gøre kontorarbejdet mere effektivt og give nogle flottere dokumenter til at sende ud til eksempelvis kunder.

Hvad skal du kigge efter, når du vælger kopimaskine?

Det første, du skal kigge på, når du vælger kopimaskine, er, hvilke behov din virksomhed har til print og kopi. Her skal du eksempelvis kigge på størrelsen af virksomheden, da det siger noget om, hvor stor en printerkapacitet, du har brug for.

Du skal også kigge på, hvilken kvalitet du efterspørger, da nogle printere er skabt til kun at lave flotte resultater i sort og hvid. Hvis du imidlertid har større forventninger til din kopimaskine og gerne vil lave flot grafisk materiale, skal du vælge en maskine med en høj DPI.

Derudover skal du overveje ting som:

  • Printhastighed (PPM): høj kvalitet eller mange print i minuttet?
  • Vil du være i stand til at printe trådløst via Wi-Fi?
  • Vil du have mulighed for scanning?
Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top