Hus og have

Få fundamentet på plads

Det første og vigtigste i store byggeprojekter er fundamentet. Det er det, der gør det muligt at bygge videre. Den nederste del af bygningen er også den vigtigste, for alt andet hviler på den. Det sker dog, at fundamentet får tæsk af omgivelserne eller vibrationer, og så slår det revner. Det skal ordnes. Allerbedst er det, når fundamentet er etableret godt fra starten, så det holder bedre. Etablering og stabilisering af fundament er forskellen på en sund og klar bygning og byggeplads og det modsatte.

Tag kontakt hurtigt, når fundamentet slår revner

Hvis du ser tegn på, at dit fundament har det skidt, så skal du have fat i nogle fagfolk. Stabiliseringen af fundamentet er nødvendigt i sådan et tilfælde. Symptomerne kan være revner i væggene, eller at fundamentet er sunket ned. Du tænker nok, at det er et kæmpestort arbejde. Noget med at have folk rendende med store maskiner i en uendelighed. Det er det ikke, hvis du vælger nogen med den rigtige metode som fx uretek metoden. Med sådan en metode kan de stabilisere dit fundament uden opgravning og en masse påstyr. Det er den hensynsfulde løsning – og så slipper du også for sure naboer. Dit fundament kommer hurtigt på plads når stabiliseringen af fundamentet er i orden. Så din bygning er sund igen

Etableringen af fundamentet giver dig starten på projektet

Det værst tænkelige, når du skal have anlagt et fundament, er følgeskader. Ikke på dig, men på bygningerne omkring dit projekt. Det sker nemlig, at vibrationer går fra etablering af fundament, ødelægger andre huses fundament. Med den skånsomme skruepæle løsning, får du etablering af fundamentet til at ske uden sådanne følgeskader. Der er meget tanke, der går i det, for der bliver lavet beregninger på alt fra skruepælens dimensioner til jordens styrke. Det er derfor, du skal have de rigtige fagfolk. De regner rigtigt.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste artikler

To Top