Elektronik

Få dit website sikkert på plads med WordPress webhotel

At få sit website hacket er det værste, der findes. Du bebrejder dig selv, at du ikke sørgede for backup og bedre sikkerhedskontrol. Eller også ved du ikke engang, hvad der skal til for at dit website bliver hostet på en sikker måde.

Og nu er din hjemmeside overtaget, og du bliver kontaktet af hackeren, der gerne vil have betaling i bitcoins for at frigive websitet igen. Og indtil da må du leve med hackerens ”design” af dit website.

Det er frustrerende. Du er ikke uddannet til det her. Og du skal bruge tid på at skabe forretning – ved hjælp af din hjemmeside.

Enkel hosting af dit website

Men sådan behøver det ikke at være. Faktisk er det relativt enkelt at sikre sig, at du ikke bliver ramt af hacking igen.

Hvis du udvikler dit website i WordPress, bruger du et af verdens mest udbredte Content Management Systemer. Det betyder, at du skriver på en platform, som mange kan hjælpe dig med at udvikle. Det betyder, at hvis du ikke selv ønsker at udvikle indholdet til dit website, så findes der mange udviklere, du kan trække på til en pris, der er til at betale.

Desuden kan du benytte dig af et WordPress Webhotel. Så har du driftsikkerheden på plads omkring din platform, og du kan ånde lettet op. Dit website kører fint, og du kan i stedet bruge din tid og energi på det, som du er den eneste, der kan: At drive din virksomhed!

Brug tiden på at drive din virksomhed

At blive hacket giver den værste følelse. Men at drive sin egen virksomhed giver til gengæld den allerbedste.

Du har fødderne under eget bord, og du bestemmer selv din arbejdstid. Og selvom timerne ofte kan blive mange, så høster du selv frugterne af dit hårde arbejde. Du skal ikke aflevere overskuddet til en eller anden virksomhedsejer, der bare sidder og klipper kuponer.

Og med et website skrevet i WordPress og hostet på et godt webhotel, behøver du ikke længere at bekymre dig om, hvorvidt du skal bruge en masse tid på det med sikkerhed; sikkert noget af det, som du synes er både svært og kedeligt.

Det overlader du i stedet til andre eksperter, der har det som deres speciale. Verden er blevet rigere af specialisering gennem tiden; du skal bruge din tid på det, du er bedst til, og som du er den eneste der kan – velvidende at der bliver passet godt på dit website.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top