Erhverv

Fem grunde til at vælge et job med hjemmearbejde

Annonce

At arbejde hjemmefra blev under coronapandemien til et almindeligt fænomen. Efterhånden er mange dog rykket tilbage på deres normale arbejdsplads. Søger du p.t. nyt job, og ved du ikke, om du vil foretrække en virksomhed, der prioriterer hjemmearbejde, eller en, der prioriterer arbejde på selve arbejdspladsen?

Spar transportpenge og -tid

Det kan være svært at vurdere, hvorvidt det vil være bedst for eget vedkommende at arbejde hjemmefra eller på et fyldt kontor, hvor man lettere kan sparre med andre. Der er dog nogle fordele ved at arbejde hjemmefra, som du kan inkludere i dine overvejelser. En af fordelene er, at du sparer penge på benzin eller diesel, fordi du ikke skal transportere dig frem og tilbage. Desuden sparer du transporttid, hvilket betyder, at du kan stå senere op om morgenen. Du er tilmed ikke tvunget til at iføre dig dit stramme arbejdstøj, fx skjorte og habitbukser, fra den spæde morgenstund.

På Morsø Netavis, som du finder her, kan du læse en artikel om, hvordan de stigende benzinpriser kan være med til at overbevise mange mennesker om at arbejde på hjemmekontoret fremfor det delte kontor på arbejdspladsen. Morsø Netavis bringer også mange andre artikler om både nyheder og andet.

Frokost lige ved hånden

På en arbejdsplads, som man befinder sig på i selskab med adskillige kollegaer, er der typisk frokostspisning i kantinen. Der skal du helst være klar til at smalltalke og være i dit sociale es. På hjemmekontoret kan du sagtens have en dag, hvor du ikke føler dig beredt til sociale interaktioner, for de står ikke i kø til dig, når du sidder hjemme bag skærmen. Er du meget optaget af et stykke arbejde, afbrydes du dermed ikke af frokosten og de andres distraktioner og uroligheder, for du kan blot hente maden med ind til computeren og holde pause senere.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top