Øvrigt

Føler du dig snydt, når du kigger på lønsedlen?

Der er i dag rigtig mange, der ikke føler, at de bliver så værdsatte, som de burde. De får ikke den anerkendelse og det klap på skulderen, som de har behov for, når de skal blive ved med at yde i hverdagen, og det er især noget, der kommer til udtryk med en løn, der måske ikke ligefrem stemmer overnes med forventningerne.

For selvom vi gerne alle vil have så meget i ind på kontoen hver måned, som det overhovedet er muligt for os – så ved vi også alle, at der er forskel på drømmescenerier og det, som vi og vores arbejdskraft virkelig er værd.

Får du nok i løn som finansøkonom?

Derfor kan det for dig være interessant at finde ud af, hvad du egentlig bør få i løn og så sammenligne det med din lønseddel. På den måde kan du nemlig finde ud af, om du bør være lidt mere aggressiv til din næste lønforhandling, eller om du rent faktisk er ret fair stillet i forhold til blandt andet din uddannelse, dine kompetencer og din erfaring.

Hvis det er noget, som du synes, der lyder som værende en god ide, så bør du tage et kig online på finansforbundet.dk, hvor du for eksempel kan finde viden om finansøkonom løn.

Derfor bør du have generel viden om din løn

Når du tager et kig online på finansforbundet.dk, kan du nemlig hurtigt få et overblik over de forskellige lønsystemer, som er aftalt i den seneste standardoverenskomst mellem Finansforbundet og FA. Det betyder, at du også kan se, hvad du skal gøre, hvis du er omfattet af Finansforbundets virksomhedsoverenskomster.
Det kan give dig meget mere indsigt i din branche og det, som du bør kræve, hvilket også kan være en fordel at have viden om, hvis for eksempel du skal ud og søge nyt job.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top