Øvrigt

Fordele på tanken

ANNONCE

Bruger du mange timer på landevejen? Hvis du pendler til og fra arbejde eller naturligt bare kommer langt omkring, har du naturligvis også en relativt høj udgift til brændstof. Heldigvis er der oprettet forskellige kundeaftaler på mange tankstationer, du kan drage nytte af. En af dem er et benzinkort, der alt efter typen kan skaffe dig forskellige rabatter. Benzin løber hurtigt op i rigtig mange penge, og selvom prisen på en enkelt liter måske ikke virker skræmmende, bliver det til mange penge, når man fylder små 50 liter på tanken.

For at gøre det endnu nemmere for dig, er der nogle benzinkort, der samtidig har andre funktioner bygget ind i sig. Du kan blandt andet vælge et benzinkort med indbygget kreditkort, så du har et samlet på et sted. Desuden har de fleste aftaler også en form for rabatordning på bilvask, så du nemt og billigere kan få det ordnet. Det er noget, du formentlig også benytter en del, hvis du befinder dig meget på vejene hele tiden.

Hvor stor er besparelsen?

Der er naturligvis forskel på, hvor stor en besparelse, der er på benzin, alt efter hvilken type af kort, du vælger at investere i. En af mulighederne er, at du i to måneder for 30 øres rabat per liter, hvorefter du vil få 13 øre per liter på fremtidig basis. Selvom det lyder som små tal, er det altså noget, der lynhurtigt løber op og kommer til at betale sig, hvis du kører nok.

Du kan altid gå lidt med overvejelsen om et sådan kort, og det kan godt betale sig at læse lidt nærmere om det, før du beslutter dig, så du ved, at det er en fordel for dig. Du kan også høre kolleger eller venner ad, der måske kører lige så meget, så du kan finde ud af, om det er noget, de benytter sig af.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

To Top