Shopping

Forkæl de mindste med disse lækre ting

Er du forælder til små børn eller en baby? Så vil du sikkert gerne forkæle dem med en masse kærlighed og give dem alt det bedste. Det gælder nok både, når det kommer til deres legetøj, ammepude, sengetøj og ikke mindst indretningen af deres børneværelse. Køb innovative ting til børn fra Thats Mine, hvis du gerne vil forkæle dine børn og dig selv med de allerfineste ting og multifunktionelle ting.

 

Multifunktionelle produkter og lækkert design

Det, der kendetegner tingene fra Thats Mine, er, at de er designet i et smukt design, der passer til et moderne, skandinavisk hjem. Derudover er mange af produkterne innovative og multifunktionelle, hvilket blandt andet gælder den smarte ammepude, der gør det muligt amme tvillinger. Der er tænkt over, at tingene skal være praktiske og funktionelle, da det er alfa og omega for nybagte forældre, der ofte har mange bolde i luften.

 

Med produkterne fra Thats Mine bliver det ikke svært at få børnetingene til at gå hånd i hånd med den øvrige indretning, da der er lagt meget tanke i farvevalget, som er karakteriseret ved afdæmpede farver, som man ikke bliver træt af at kigge på.

 

Skumlegegulve lægger op til leg og kreativitet

I sortimentet hos Thats Mine finder du nogle fine skumlegegulve, der skaber det perfekte fundament for god og kreativ leg hos de mindste. Gulvene er bløde og fås i forskellige former og farver, så de kan passe til netop dit barns værelse eller til jeres stue. Derudover isolerer skumgulvene babyen mod et koldt og hårdt gulv, og de er derfor det perfekte sted til afslapning og leg.

 

Du kan med fordel undersøge sortimentet, hvis du venter et barn inden længe, eller hvis du allerede har et lille barn. Der er hurtig levering, og hvis du køber for mere end 499 kr., vil leveringen være gratis.

 

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

To Top