Øvrigt

Forkæl din hud med iS CLINICAL hudplejeprodukter

Som forbruger vil du altid stå overfor et hav af valg, men skal samtidig også stille krav til de produkter, som du anvender. Det er vigtigt, at man altid har sin krop i førsteprioritet, når man skal udvælge sine hudplejeprodukter. Det er trods alt for hudens skyld, at vi benytter os af hudplejeprodukter. Samtidig vil du helst ikke udsætte din hud for farlige eller unødige tilsætningsstoffer, der kan tilføre kroppen eventuelt skade. Vi vil naturligvis alle gerne have en blød, sund og velplejet hud, der ikke har problemer med irritation, tørhed eller andet.

Men er det overhovedet muligt, at finde et mærke som opfylder alle disse ønsker?

iS CLINICAL blev grundlagt i 2002, og har lige siden haft et mål om at skabe resultatgivende formler, der kan skabe en bedre dagligdag for det enkelte individ. Dette gør de ved brug af avancerede teknologier, hvilket sørger for de udelukkende benytter sig af de højeste kvalitetskomponenter, som er til rådighed. Disse avancerede teknologier muliggør udviklingen af banebrydende formler, der skaber et helt nyt syn på hudpleje. Grundet egen produktudviklingsafdeling er det muligt at have konstant overvågning og kontrol over produktionen, og dermed også deres produktformuleringer. Dette sikrer dig produkter, der altid er af samme kvalitet.

Hos THELOOK! Vi forhandler følgende hudplejeserier: Advance+, Extremozyme, Youth, Cleanse, Treat, Hydrate, Protect og Travel Kits, og det er derfor muligt at finde alt fra serum, fugtighedscremer, solcremer og mere til. Ved brug af innovative produkter fra iS CLINICAL er du sikret eksklusiv hudpleje, der sætter en ære i at forbedre hudens tilstand. Alle formularerne som anvendes i produkterne, bliver konstant forsket, videreudviklet og genskabt i højere standarder. Virksomheden går ikke på kompromis, hvilket også tydeligt kan mærkes, eftersom alle formularer indeholder de mest effektive og rene botaniske ingredienser. Alle ingredienser er klinisk testet, og hentes hjem fra hele verden.

Hvis du har problemer med fine linjer og rynker, kan vi anbefale iS CLINICAL Active Serum. Dette er en unik formel udviklet til at skabe sundere hud. Serummet er skabt til at skabe dramatiske og hurtige forbedringer i hudkvaliteten, men samtidig også mindske rynker og fine linjer. Udover dette, udglatter serummet også pigmentering og kontrollerer akne. Du vil ydermere opleve, at huden opstrammes og føles mere fast – fantastisk creme som er anbefalet af flere eksperter og læger, der beskriver den som ”utrolig” og ”bemærkelsesværdig”.

Hvis du derimod er på udkig efter et produkt, der kan forbedre huden omkring øjenområdet, så har iS CLINICAL også den rette løsning til dig. Produktet hedder iS CLINICAL Eye Complex, og er en formel udviklet til det sarte område omkring øjnene. Huden ved øjnene er blandt de mest sarte områder på kroppen, og det er derfor vigtigt at holde det fugtet, således tørhed og irritation ikke opstår. Øjencremen er specielt udviklet til at reducere mørke rander og pose under øjnene, men har også fantastiske egenskaber, der på effektiv vis reducerer fine linjer og rynker. Du vil opleve, at huden både gennemfugtes, men også føles forstærket og mere modstandsdygtig end tidligere.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

To Top