Rejser

Forny jeres teltture med disse idéer

Har du i selskab med familien eller dine venner efterhånden oplevet størstedelen af Danmarks campingpladser, og vil I ikke sætte næsen op efter en campingtur i udlandet næste gang? I skal endelig ikke begynde at kede jer blot ved tanken om endnu en telttur, der er præcis som de andre.

Ny tur og nyt telt

Det kan sagtens være, at I har haft det fornøjeligt med at drage på teltture i udkanterne af Danmark og blandt markerne i Jylland og villaerne på Sjælland. Det er dog ikke ensbetydende med, at I fortsat vil lede efter nye lokationer at campere på. Har I brug for fornyelse, må I forsøge jer med andre måder at udtænke en telttur. Hvis I ovenikøbet mærker et behov for et nyt telt, så læs dette.

Uv-stråling

En telttur behøver ikke altid være med overnatning. Det kan også bare være en ganske almindelig tur på stranden, hvormed man bringer sig et strandtelt. Telt på stranden er på ingen måde så forunderligt, som det kan lyde ved første udtale. Et strandtelt medbringes i de fleste tilfælde som prævention mod solens uv-stråling. Anbefaling fra Kræftens bekæmpelse lyder som bekendt, at man ikke bør opholde sig i solen fra 12 ved middag til klokken 15 om eftermiddagen. Det er et fåtal, der rent faktisk retter sig efter den anbefaling. Tager I dermed stadig på stranden i det tidsrum, vil et strandtelt med uv-beskyttelse altså være ideelt og fornuftigt at medbringe. Desuden giver dette telt også en smule mere privatliv.

Ikke fjernt fra hjemmet

Hvis I er trætte af altid at skulle køre til teltturslokationen, kan I i stedet afholde en telttur ganske tæt på, hvor I bor. Faktisk er en telttur i haven slet ikke en dårlig idé. På den måde vil I have alle fornødne ressourcer tæt på, og der er ikke langt til bopælen næste dag.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top