Elektronik

God underholdning til de vinterkolde måneder

Når vinterkulden rammer Danmark, er et af de dejlige steder at opholde sig på sofaen under et tæppe med en dejlig varm kop te eller chokolade i hånden. Når du så sidder der og nyder varmen, er det skønt at have noget at underholde sig med. Måske kan du lide at strikke. Men hvis du ikke strikker, gør du måske som så mange andre i sådan en situation, du bruger mobilen og lader dig underholde af en af de mange forskellige spille apps til mobilen. Her kommer 3 spil til mobilen, som aldrig går af mode.

Wordfeud

Wordfeud er et spil, som minder om brætspillet Scrabble. Det handler om at skabe ord og om at være bedre til det end dine modstandere. For hvert ord du skaber, får du tildelt nogle point, på den måde skal du altså have flere point end dine modstandere. Du kan spille imod en tilfældig modstander, eller imod en af dine venner som også spiller Wordfeud. Spillet findes i en gratis version, hvor du må finde dig i reklamer, eller i en betalt version hvor du undgår reklamerne.

Spillet blev opfundet af nordmanden Håkon Bertheussen, som lancerede spillet tilbage i 2010. Siden har spillet været downloadet af millioner af brugere. Hvis du spiller, har du sågar mulighed for, at få hjælp til at blive bedre til at spille spillet og blive en klar vinder. Du kan blandt andet få den hjælp, du har brug for, hvis du går ind på hjemmesiden Wordfeudsnyd.dk.

CandyCrush

Dette spil siges at være et af de mest populære mobilspil nogensinde. Det handler i alt sin enkelthed om, at samle forskelligt slik i forskellige kombinationer, for at nå de mål der er for den enkelte bane i spillet. For hver gang du løser en bane, kommer du videre til næste bane og når derfor et niveau højere op i spillet.

Du har mulighed for at spille spillet gratis, men undervejs i spillet kommer du til steder, hvor du må vente, hvis du ikke vil betale. Det kan for eksempel være, når du har opbrugt de liv du er tildelt. Så må du enten spørger dine venner om hjælp, afvente at du bliver tildelt nye liv, eller betale for at du får nye liv.

Du skal dog efter sigende passe på med at kaste dig over spillet CandyCrush, da det kan være stærkt vanedannende. Ifølge en undersøgelse af spillet, er 30 % af dem der spiller CandyCrush blevet decideret afhængige af at spille det.

Subway Sufers

Er et spil hvor du skal styre en graffiti ballademager i sin flugt fra at blive fanget af en vagt og hans hund. Flugten foregår hen over togskinner og toppen af togvogne. Undervejs i sin flugt samler den unge graffitimaler guldmønter.

Spillet er udviklet af to danske virksomheder, Kiloo og SYBO Games i 2012. I 2017 var det globalt set, et af de mest downloadede spil på verdensplan.
Så spillet dækker derved også over en af de største danske app historier, som bla. Just Eat manden, Jesper Buch, sagde nej tak til at investere i til hans store fortrydelse i dag.

Rigtig god fornøjelse med spilleriet.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top