Erhverv

Gode råd til at spare penge på kontorartiklerne

Kontorartikler såsom aftørringspapir, kuglepenne, kopipapir og lignende er noget, som langt de fleste virksomheder løbende har brug for. Det betyder også, at der over et år hurtigt kan blive brugt nogle penge på kontorartikler, og dermed er der også gode forudsætninger for at spare penge på dem. Her i guiden får du 3 gode råd til, hvordan du kan spare penge på kontorartiklerne.

Køb ind i større mængder

Hos de fleste kontorforsyninger kan du opnå en besparelse, når du køber ind i større mængder. Ved du derfor, at du bruger den samme vare, for eksempel en bestemt slags kopipapir eller en bestemt kuglepen, kan det godt betale sig at købe en større mængde ind af gangen. Naturligvis bliver det lidt dyrere nu og her, men i det lange løb kan det godt betale sig.

Sammenlign priser

Et tip der altid er godt, når du gerne vil opnå en besparelse, er at sammenligne priser hos de forskellige leverandører. Selvom det tager lidt tid, så kan det som regel godt betale sig i sidste ende. Brug lidt tid på at kigge priser og sortiment hos de forskellige leverandører og tag også højde for et eventuelt miljøbidrag, fragt og lignende, da der her godt kan være mange kroners forskel fra leverandør til leverandør.

Saml indkøbene et sted

Det kan som regel godt betale sig at samle indkøbene hos en leverandør og den vej igennem opnå nogle bedre priser. Her er det altid en god idé at skabe dig et overblik over dit réelle forbrug. I Danmark er der rigtig mange kontorforsyninger som eksempelvis Hertels, der har eksisteret siden 1933. Ud over Hertels finder du mange andre kontorforsyninger med et stort udvalg af produkter. Derfor er der rig mulighed for at indhente tilbud fra flere forskellige firmaer, som du kan sammenligne. Du kan også bruge tilbuddene fra de forskellige leverandører, når du forhandler priser med kontorforsyningerne. En anden fordel ved at samle indkøbene af kontorartikler hos den samme leverandør er, at du kun skal betale en regning.

Gør brug af loyalitetsbonusser 

Hos mange af kontorforsyningerne i Danmark har du mulighed for at opnå en loyalitetsbonus, når du handler. Det er typisk en procentsats af de beløb, du køber for. Handler du alle dine kontorartikler hos den samme leverandør, kan det derfor over tid godt løbe op i nogle gode besparelser.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top