Shopping

Gode råd til sidst på måneden

Når det er sidst på måneden, kan det være svært at finde midler til netop det, man står og mangler eller godt kunne tænke sig. Man behøver dog ikke at udskyde de forskellige køb til begyndelsen på næste måned, da der er nogle forskellige råd for, hvordan man kan have nogle penge sidst på måneden, så man kan have midler til rådighed. Det kan eksempelvis være, at man sidst på måneden akut får brug for en ny computer, ny telefon eller lignende, hvilket måske ikke er medregnet i budgettet. Det kan også være, at man spontant finder en rejse, man under ingen omstændigheder vil gå glip af.

Tag et lån og få råd til netop det, du står og mangler

Man kan eksempelvis vælge at tage et lån med hurtig udbetaling, da man herved hurtigt kan have midlerne til de fornødne investeringer. Hos nogle låneudbydere er det sågar muligt at få et lån gratis i 30 dage. Dermed kan man let tage et mobillån sidst på måneden og tilbagebetale det, når man måneden efter har fået løn. Måske skal man låne flere penge, end det er muligt at gøre på denne måde. Derfor kan det være en fordel, at man også undersøger renter, låneperiode mv., således man kan få dette afstemt med de krav og behov, man end måtte have, så man på trods af mangel på midler kan rejse.

Overarbejdstimer kan sommetider være fordelagtig

En anden metode til at have mere luft i økonomien er overarbejde. På den måde kan man måske have lidt flere penge til rådigheden sidst på den næste måned, man får løn i. Her er det dog vigtigt at være mere forudseende, hvilket ikke på samme måde er nødvendigt, når man låner penge. Man skal dog også have øje for, at der kun er 24 timer i døgnet, hvorfor overarbejde ikke altid er en god mulighed.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top