Hus og have

Gør din indretning personlig med nips og detaljer

ANNONCE

Dit hjem er der, hvor du slapper af og trækker dig tilbage efter en lang dag. Derfor er det også vigtigt, at du føler dig godt tilpas.

 

Hvis du savner personlighed i din indretning, så hjælper det bl.a. med nogle nips og detaljer, der gør din bolig til lige præcis dit hjem.

 

Søg inspiration til nye nips

 

Der er ikke ret meget personlighed over en hel masse tomme overflader, vægge, hylder m.m. Så snart du begynder at fylde dit hjem op med nogle ting, der passer til dig og din stil, så bliver dit hjem automatisk mere unikt.

 

Hvis du søger inspiration til nye nips, accessories og detaljer til dit hjem, så støder du helt sikkert på noget, der passer til din stil. Tjek f.eks. designoghandelshuset.dk for at få inspiration.

 

Gå på jagt i en genbrug

 

Der er ingen, der siger, at du behøver at gå efter helt nye nips og detaljer. Hvis du går efter nogle genbrugsfund, så finder du nemlig ofte nogle ting, der har endnu mere personlighed, karakter og historie end nogle, der er helt nye. Hvis du kombinerer nyt og gammelt, så giver du din indretning mere personlighed og dynamik.

 

Det gode ved genbrug er desuden, at du som regel får rigtig meget for dine penge. Det kræver blot, at du har tålmodighed til at lede efter nogle gode fund.

 

Kombinér nye farver

 

Farver er rigtig effektivt til at skabe en stil og en særlig stemning. Nogle gange er det rigtig forfriskende at forsøge at kombinere nogle nye farver, som du normalt ikke ville kombinere. Det kan du gøre i form af både vægfarver, plakater, tæpper, vaser, stearinlys, andre nips m.m.

 

Hvis du går efter nogle farver, der gør dig i godt humør, så er du hele tiden omringet af noget, der falder i din smag.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top