Øvrigt

Gør brug af et opvarmet lagerrum

Har du brug for at opbevare dine ting i en periode? Det kan enten være i en overgangsperiode, for eksempel hvis du står midt i en flytning og har brug for at opbevare noget af dit inventar, eller det kan være mere permanent. Det kan for eksempel være for dig, der måske bor i en bolig uden de helt store muligheder for opbevaring. Det er altid rart at vide, at ens ting kan stå et sikkert sted.

Her kan du finde lagerrum til leje. Der er mange forskellige typer og størrelser, og I kan finde helt fra fire til fyrre kvadratmeter – så uanset om det er større møbler eller blot nogle flyttekasser, er der god chance for, at du finder et lagerrum, der lever op til dine behov. Fordelen her er også, at der er isoleret og konsekvent en temperatur på minimum fem grader i opbevaringsrummene – så du behøver ikke at frygte frost og fugt.

Derfor er selfstorage populært

Du har sikkert godt hørt om det før – lagerrum, boksdepoter eller selfstorage. Konceptet selfstorage er blevet mere og mere populært på det seneste. Det handler blandt andet om, at der er mange, der bor perioder i lejligheder eller andre boligformer uden de store opbevaringsløsninger, og som måske ikke har mulighed for at låne rum ved bekendte.

Fleksibiliteten er også noget af det, der virkelig tæller op i ligningen. Her er tale om opbevaringsrum, der er tilgængelige 24 timer i døgnet. Du får en adgangsbrik, der gør det muligt for dig at komme ind, og der er plads til, at man kan læsse sine ting af både indendørs og udendørs i læsseområder, der ligger tæt på det rum, du har lejet. Har du brug for lidt ekstra faciliteter, er det desuden muligt at leje opbevaringsrum, der har køle- og frysefaciliteter, du kan benytte dig af.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste artikler

To Top