Mode

Gør dig klar til en aften ude

Skal du ud i byen? Eller måske spise aftensmad ude sammen med nogle gode venner eller familien? Så er det er da tid til at give dig selv lidt ekstra opmærksomhed og give dig selv en lille makeover, så du kan skinne på din aften ude! Du kan fx vælge at tage et flot outfit på eller lægge en flot makeup. Du kan også vælge at style dit hår toplækkert med et ghd glattejern. Så har du i hvert fald styr på lokkerne til en god aften ude.

Hår og makeup

Når det kommer til dit hår, kan et glattejern altså være dit tophemmelige våben. Det giver dig mulighed for at skabe glatte og silkebløde lokker eller smukke bølger og krøller til aftenens strabadser. Før du bruger glattejernet, kan det være vigtigt at beskytte dit hår mod varmen som glattejernet giver. Du kan fx bruge en varmebeskyttende spray eller serum, som vil hjælpe med at minimere skader på dit hår. Det er også med til at sikre at du får et flot resultat, der holder hele aftenen. Udover at glattejernet kan bruges til at flade dit hår, kan det faktisk også bruges til at lave fine bølger i det. Hvis du kører glattejernet igennem håret mens du langsomt ruller det rundt om jernet, skaber det en flot bølget effekt i dit hår. Når dit hår sidder lige i skabet, er det tid til at fokusere på makeup. Når det gerne må være lidt ekstra, kan du vælge at lægge ekstra vægt på øjnene. Du kan prøve dig af med en flot smokey eye-look eller tage en flot fængende læbestift på.

Klar, parat, ud!

Nu står du klar til en god aften ude. Det hele handler om, at du skal føle dig selvsikker og godt tilpas i din udstråling. Så husk at forkæle om dit hår og makeup!

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste artikler

To Top