Hus og have

Guide: Bliv klogere på dine forsikringer

Forsikringerne kan virke som en jungle, der vokser sig yderligere uigennemtrængelig, hver gang du tegner en ny forsikring. For der findes efterhånden en forsikring til det meste, der er alt fra huslejeforsikring til tandforsikring. Det kan derfor være svært at finde rundt i, hvad der er nødvendigt, og hvad der er knap så essentielt. Vi lever alle forskellige liv og har forskellige fokus, der gør, at vi ikke alle har brug for de samme forsikringer. Der er dog nogle, som de fleste ville kategorisere som delvist obligatoriske. Vi har her samlet en liste over de forsikringer, som de fleste benytter sig af, og hvorfor de kan være vigtige at have.

De mest populære forsikringer, og hvorfor du måske skal have dem

  • Med 87% er indboforsikringen den mest populære i Danmark. Indboforsikringen forsikrer alt du besidder i din bolig – generelt set. Indboforsikringen kan benyttes, hvis du har fået noget stjålet fra dit hjem, eller hvis der sker en skade på dit hjem. Nogle ting er dog ikke omfattede af forsikringen som f.eks. din cykel.

 

  • På andenpladsen kommer ulykkesforsikringen med 73%, og den kan blive taget i brug, hvis du skader dig selv af forskellige grader. Du vælger selv, hvad du vil have udbetalt ved en given ulykke, og betaler derefter et månedligt beløb, der passer til dit valgte beløb. Ulykkesforsikringen kan vise sig utrolig nyttig, da den kan redde dig fra en yderst problematisk situation.

 

  • Bronzemedaljen tager bilforsikringen, som 70% af danskerne har valgt. Bilforsikringen forsikrer din egen bil mod diverse skader og uheld. Denne forsikring er populær, da bilen kan være ekstrem dyr at fikse samtidig med, at den er yderst tilbøjelig til at få skader.

 

  • Uden for top-3 er b.la. huslejeforsikringen, der virker som et sikkerhedsnet, hvis du pludselig ikke kan betale din husleje af den ene eller anden grund.
Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

To Top