Elektronik

Guide: giv den perfekte gave til gameren

Hvis CS:GO, League of Legends og Call of Duty er en by i Rusland for dig, kan det tilsvarende være en jungle at begive sig i kast med at finde den perfekte gave til familiens gamer eller spilnørd. For som nogle samler på Royal Copenhagen og andre på LEGO-samlesæt, findes der et væld af udstyr og spil, som vil falde i god jord hos enhver med interesse for gaming og spilkonsoller.

 

Noget for enhver prisklasse

 

”Det lyder dyrt!” tænker du måske, men udstyr til optimering af spiloplevelsen spænder i en prisklasse fra få hundrede kroner til flere tusinde, så det handler i høj grad om præferencer og spillestil. En god huskeregel er dog, at pris og kvalitet ofte hænger sammen i gaming. Men hvorvidt du kan nøjes med en billigere model afhænger af behovet – spiller modtageren eksempelvis 5 timer om dagen fem ud af ugens syv dage, kan det godt betale sig at gå efter en bedre kvalitet, da de er mere robuste og derved kan holde til det slid og brug, som udstyret udsættes for.

 

Gaveidéer som modtages med et smil

 

I den billigere ende af skalaen findes eksempelvis gavekort, som modtageren kan indløse i sit spil og derved opnå fordele. Her kan giveren selv bestemme beløbet, og modtageren selv bestemme sin gave. I en økonomisk midte-kategori findes eksempelvis musemåtter, en ny gamer-mus eller en ny udgave af favorit-spillet, som ofte med jævne mellemrum udkommer med nye opdateringer. I den dyre kategori findes gamerstole og specialdesignede skærme til spiloptimering.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top