Hus og have

Guide: sådan inviterer du sommeren ind i din stue

Det er endelig blevet rigtig sommer i Danmark! Dette betyder, at du skal gøre dit hjem sommerklart. Her er det særligt stuen, der kan trænge til en makeover. Vil du klargøre din stue til sommeren? Så læs med herunder, hvor du får en guide til, hvordan du inviterer sommeren ind i din stue. 

Skab liv med planter

Det absolut bedste, du kan gøre for at invitere sommeren ind i din stue, er at skabe liv med planter. Dette kan du gøre på flere forskellige niveauer. Nogle vælger at indrette hele stuen med planter, mens andre blot tilføjer en vase med blomster. Uanset hvad du vælger, vil det gøre en markant forskel for stemningen i stuen! Har du planter i haven, kan du sågar bruge disse til at invitere sommeren indenfor. Dette vil skabe en mere personlig tilknytning til rummet, samtidig med at det er yderst bæredygtigt!

Mal vægge i friske farver

Det næste du kan gøre, hvis du ønsker at skabe mere sommerstemning i din stue, er at male dine vægge. Det lyder måske en smule dramatisk, men maling kan gøre en markant forskel for stemningen i stuen. Vil du have en mere frisk stemning, kan du eksempelvis male væggene i en smuk pastelfarve. Er projektet en smule for dyrt, kan du få maling rabat. Ved at hente en rabatkode på rabatkongen.dk kan man dels finde webshops som sælger kvalitetsmaling med op til 57% rabat og desuden hente en rabatkode som giver 12% ekstra rabat.

Udskift de kedelige tekstiler

Stuen er det rum i hjemmet, der indeholder flest tekstiler. Du tænker garanteret ikke over det i hverdagen, men din stue indeholder garanteret mange tunge tekstiler som eksempelvis sofaen og gulvtæppet. Ønsker du at skabe sommerstemning i din stue, skal du forsøge at udskifte de kedelige og tunge tekstiler med friske og lette tekstiler. Har du ikke budgettet til at udskifte eksempelvis gulvtæppet, kan du foretage mindre ændringer. Du kan eksempelvis opfriske sofaen med fine pyntepuder i forskellige, friske farver. Der er mange muligheder! Det vil garanteret overraske dig, hvor stor en forskel, nye tekstiler kan gøre for din stue. 

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top