Erhverv

Guide: sådan laver du nemt fakturaer for din virksomhed

At være virksomhedsejer handler ikke kun om at skabe nogle brugbare produkter og sælge dem til dine kunder. Der er også en masse administration og papirarbejde forbundet med at drive en virksomhed, og her er bl.a. skrivning af fakturaer en af de ting, du ikke kan komme udenom.

 

Der skal laves en faktura, Når du sælger produkter eller services, og det er noget, der kan tage tid fra andre vigtige opgaver, hvis du ikke ved, hvordan du skal gøre det ordenligt.

 

Fakturaer er vigtige for dit regnskab, og du skal derfor ikke kun lave fakturaer for dine kunders skyld. Faktisk er det et lovkrav, at du laver fakturaer for alle dine salg, og disse fakturaer skal opbevares i minimum 5 år.

 

Men det kan som nævnt være en udfordring at lave mange fakturaer, hvis du ikke har den store erfaring med det. Der er også mange regler på området, og der er mange krav til, hvad dine fakturaer skal indeholde af oplysninger og så videre.

 

Brug en fakturaskabelon og lav dine fakturaer på få sekunder

Hvis du gerne vil effektivisere dit arbejde med at lave fakturaer, kan du med fordel bruge en fakturaskabelon. Med en fakturaskabelon bliver du først og fremmest sikker på, at din faktura komme til at se professionel ud, samt at den kommer til at opfylde alle de lovkrav, som stilles til skrivning af fakturaer.

 

Dertil bliver det hurtigere at lave nye fakturaer med en fakturaskabelon, da du bare kan erstatte de forskellige relevante informationer med nye. På den måde kan du lave en ny faktura til en ny kunde på få sekunder, hvor du bl.a. bare skal ændre fakturadata, et fakturanummer og andre småting.

 

På den måde behøver du ikke skrive faste værdier ind som eksempelvis dit eget CVR-nummer, din adresse samt eventuelt faste priser.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top