Elektronik

Guide: Vælg det rigtige fibernet

Hastigheder, uploads, downloads, forbindelser. Der er mange ting at holde styr på, når man taler om internet. Men mange kan nok alligevel blive enige om én ting: Det vigtigste er, at det virker. Og det gør fibernet. Hvad fibernet er og kan, hjælper vi dig i denne artikel med at blive klogere på.

Hvad er fibernet?

Fibernet er betegnelsen for den moderne teknologi, der til både private og til erhverv leverer data via optisk fiber. Fibernettet har i flere år været den hurtigst voksende bredbåndsteknologi, og det er der mange gode grunde til. Herunder er der opstillet de 6 bedste af dem.

6 gode grunde til at du skal vælge fibernet

  1. Fibernet giver dig internet med lysets hast. Du får op til 1 gigabyte per sekund, hvilket sikrer dig, at du altid har nok kapacitet, uanset hvor meget du bruger dit internet til.
  2. Med fibernet får du stabilt internet, og dette gælder både til den enlige og til de store familier. Med fibernet er der ingen begrænsning på, hvor mange der kan bruge samme forbindelse samtidig. Derfor kan du endelig slippe for, at hastigheden går ned i takt med, at antallet af brugere går op.
  3. Fibernet sikrer samme hastighed på upload og download. Mange har måske oplevet, at det kan tage længere tid at uploade, end det gør at downloade. Med fibernet er det ikke længere tilfældet.
  4. Fibernet har lav støjfølsomhed, hvorfor hastigheden på dit fibernet ikke bliver påvirket af afstanden til centralen og derfor virker upåklageligt i alle hjemmets rum.
  5. Med fibernet får du en mere attraktiv bolig. En hurtig bredbåndsforbindelse gør nemlig din bolig mere værd, hvis du en dag står og skal sælge.

Fibernet er fremtidens internet. Fibernet-teknologien har stort set ingen begrænsninger i forhold til hverken hastighed eller kapacitet, hvilket vil gøre den til en yderst attraktiv internetløsning langt ud i fremtiden.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top