Elektronik

Har du brug for en opgradering af ERP-system eller bredbånd?

I den moderne verden er udviklingen konstant og det kan være svært at følge med. Alle ejer en smartphone og en computer, som egentlig er det samme i dagens Danmark, hvor man nemt kan gå på internettet eller bruge de utallige apps. Brug af mobilt bredbånd er blevet mere almindelige siden 2010, hvilket der er en god grund til.

Apropos apps, så kan ERP-systemet, Microsoft Dynamics 365 kan have en markant fordel i virksomheden, grundet muligheden at man kan skræddersy systemet, så det er tilpasset organisations behov med individuelle apps.

Hvor meget bredbånd har man egentlig brug for?

Mange bruger almindelig Wi-Fi derhjemme og har ikke den fjerneste idé om, hvor meget data de bruger på måned basis. Det daglige brug af data kan variere fra dag til dag, men for at give en lille oversigt over hvor meget data man bruger på internetbrug, bruger man 2,5 GB på 1 times streaming af film i HD-kvalitet, hvor man kun bruger 700-800 MB data i standard-kvalitet. Månedligt bliver man 40 GB data på 10 film i HD-kvalitet, hvor bredbåndshastigheden spiller en essentiel rolle, for hvor hurtigt du downloader din film. Det kan være dybt frustrerende at se en film, som bliver i dårlig kvalitet eller er langsom til at downloade, så filmen bliver sat på pause for at loade.

Selv det billigste bredbånd kan være penge lige ud ad vinduet, hvis dækningen, stabiliteten og hastigheden ikke er i orden. På TelePrisTjek.dk kan du sammenligne priser, dækning og hastigheder på bredbånd“, Nicolas Fredriksen, TelePrisTjek.dk.

Øg væksten med nyeste ERP-system

Hvis man ønsker at øge væksten i sin virksomhed markant, kan man gøre brug af Microsoft Dynamics 365. Microsoft Dynamics 365 tilbyder en række intelligente ERP-applikationer, som kan har indbygget intelligent AI i modulerne, så man får mest muligt ud af sin data. En fleksibel ERP-løsning er fordelagtigt, da man let kan opgradere og efterfølgende tilpasse sine apps til fremtidens udfordringer, som kan opstå.

Med netop dette ERP-system kan man håndtere økonomistyring, lagerstyring, salgsstyring og meget andet, som kan være yderst nyttigt i en virksomhed og bidrage til væksten. Det hjælper med at drive forretningen og optimere resultaterne, ved at man får mest muligt ud af sin data. Dette vil være oplagt at benytte sig af, hvis man sidder i en mellemstor eller stor virksomhed, da mindre virksomheder ikke har samme behov.

Find det bedste på markedet

Ved at undersøge priser på mobilt bredbånd hos de forskellige udbydere, sikrer man sig, at man får det bedste på markedet, som er tilpasset til netop sine behov. Det vil være nytteløst at købe alt for meget data hver måned, hvis man alligevel ikke er den store streamer samt man kan undersøge hvilken dækning vil være den mest optimale for sin lokation.

Dernæst kan et ERP-system, som kan tilpasses til virksomheden, så man kun betaler for hvad man har brug for, være en fordel. Man får de nødvendige og rigtige applikationer til virksomheden, uden at man bruger unødvendige ressourcer.

 

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

To Top