Hus og have

Her kan du finde polyesterharpiks til dit gør det selv-projekt

Du kender nok til Polyester fra tøj og beklædningsgenstande, hvor det er et hyppigt anvendt syntetisk materiale. Det kan dog også anvendes på mange andre måder, og du kan finde det i en tyktflydende harpiksform, hvor det er yderst oplagt at bruge som bindemiddel.

 

Sådan kan du anvende polyesterharpiksen

Hvis du er stor tilhænger af alt, der har med kreativitet og gør det selv-arbejde at gøre, vil du med sikkerhed også finde en stor glæde i at arbejde med polyester. Det vil give mening at anvende polyester, hvis du ønsker at binde glasfiber til et andet hårdt materiale.

Du kan blandt andet anvende polyesterharpiksen til din båd eller til et andet glas- eller kulfiberprojekt, og det er i mange situationer et godt alternativ til epoxy.

 

Skal jeg vælge polyester eller epoxy?

Hvis du står i en situation, hvor du skal vælge, om du vil arbejde med polyester eller epoxy, er der flere ting, du med fordel kan tage stilling til. Selvom de to materialer kan bruges til omtrent de samme ting, er der nemlig væsentlige forskelle.

 

Det vil blandt andet være nogle forskellige resultater, du kan forvente, alt efter om det er det ene eller det andet materiale, du bruger. Sammenlignet med epoxy vil du typisk få et mere stift og skørt resultat med polyester, og derudover vil epoxy give en højere grad af vandtæthed.

 

Når det kommer til brugervenlighed, vil polyester tit være det mest hensigtsmæssige valg, da det er nemt at arbejde med, hvis bare du er bevidst om materialets hurtige hærdning. Derudover er polyester en billig løsning.

 

Der er altså mange for- og modargumenter for epoxy over for polyester, og det vil derfor mest af alt komme an på dine personlige præferencer, om det er det ene eller det andet materiale, der er at foretrække.

 

Gode leverandører af polyester

Hvis du når frem til, at du gerne vil prøve kræfter med polyesterharpiks, er der heldigvis god mulighed for at finde en ordentlig leverandør, der kan give dig et kvalitetsprodukt. Samtidig er der sørget for, at priserne er til at betale, og at du altså på ingen måde vil blive ruineret.

 

Du kan med fordel undersøge udvalget af polyesterharpiks, hvis du gerne vil i gang med dit næste gør det selv-projekt hurtigst muligt. Hvis du har nogle spørgsmål eller lignende, kan du læse mere på hjemmesiden eller ringe i telefontiden.

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top