Øvrigt

Hvad går du glip af ovre i Odense?

Odense er en by der er fuld af liv. Det betyder derfor, at der ofte sker ting og sager. Det kan være alt fra forskellige sociale begivenheder, koncerter eller noget helt tredje. Er du også lidt nysgerrig på, hvad du går glip af ovre i Odense? Så læs mere her, for at finde svaret.

1-års-fødslesdag med gratis øl

Så hvad sker der egentlig i Odense, og er det noget du bør være en del af? D. 16. marts holder baren Mikkeler 1-års-fødselsdag, og det skal i den grad fejres. Denne bar er kendt for at være en af de bedste øl barer, og har i anledning af sin fødselsdag valgt at holde åben allerede fra kl. 12 af, hvoraf de første 100 øl vil være gratis, så det handler bestemt om at komme i god tid, eftersom det er baseret på først-til-mølle-princippet.

Historiske bykerner bindes sammen

d. 22. marts er der reception hvor borgermesteren taler, i forbindelse med indvielsen af Oluf Bagers plads. Formålet med dette er at få bundet Odenses to historiske bykerner sammen, så hvis det er noget der lyder spændende for dig, så bør du tage et kig forbi. Der vil også være et åbent hus-arrangement, der gør det muligt at tage et kig på stueetagen og lejligheden på 1. sal, hvis det skulle være af interesse. Herved skal der også være opmærksomhed på det faktum, at hele dette arrangement er gratis, så det giver næsten kun mening at tage hen og se og nyde det.

Løbende opdateret med nyheder fra Odense

Der bliver løbende opdatere med spændende nyt fra Odense, så det handler i høj grad blot om at holde lidt øje med hvad der foregår, og hvornår disse ting foregår. Odense er gode til at lave små arrangementer i forbindelse med nye åbninger, fødselsdage og andre særlige anledninger. Det eneste du skal gøre, er at holde godt øje med hvad der foregår, for der vil tit blive opdateret med nye spændende begivenheder.

Mere generelle informationer?

Hvis du ønsker lidt mere opdatering omkring generelle fynske nyheder, så er det bestemt Fyens.dk du skal kigge nærmere på. Her bliver der ikke nødvendigvis skrevet om de lidt mindre arrangementer, men mere om de aktuelle nyheder der påvirker flere forskellige byer. Det er en måde at holde sig opdateret med Fyn på, hvor det ikke kun omhandler Odense, men også andre byer såsom Middelfart. Det kan være at du selv kommer derfra, eller kender nogen der gør, og derfor godt kan lide at være helt opdateret med de allernyeste informationer.

Få det bedste fra begge verdener

Fyens.dk er Fyns amt avis, og er der de største nyheder bliver bragt. Det er ofte ikke nyheder der omhandler hvilke begivenheder og arrangementer du kan deltage i, men mere nyheder der røre det danske samfund og alt hvad det indebærer. Skulle du dog gerne ville have både de sociale arrangementer og de centrale nyheder, så kan du følge med i begge. Der er intet galt i at holde sig opdateret på begge fronter. Det er helt klart den bedste måde hvorpå du kan bevare overblikket over, hvad der sker i Odense, og hvad der fremadrettet vil ske. Fyn er et stort område, og derfor sker der generelt utroligt mange ting. Derfor kan det være en fordel at læse op på disse, da det til tider nærmest kan føles som værende umuligt at følge med i. Med Fyens.dk og Migogodense.dk er du godt med i, hvad der foregår ovre i det fynske, både når det drejer sig om fællesarrangementer, men også når det drejer sig om mere alvorlige og seriøse nyheder.

 

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Top