Hus og have

Hvordan vælger du den helt rigtige madras?

LiveCounter.dk-www.sengespecialisten.dk-13-03-2020_15836640885595

Hvordan vælger du den helt rette madras, og hvorfor er valget af din kommende madras netop vigtigt? Kort sagt bidrager den rigtige madras til, at du generelt sover bedre om natten uden for mange uroligheder. Det skyldes, at du ligger på en mere komfortabel måde, når du ligger på en madras, der passer til din kropsbygning samt dine ønsker og behov i forhold til en madras. Derfor har du nemmere ved at sove, og du vågner langt fra lige så ofte, som hvis ud havde en madras, hvor du eksempelvis sank ned i madrassen, lå for hårdt på den eller noget i den retning. En madras er nemlig den vigtigste del af din seng.

En madras skal naturligvis opfylde alle din ønsker og behov. Vi mennesker har nemlig forskellige smage i forhold til, hvordan vi bedst kan lide at ligge, når vi skal sove. Det samme gør sig eksempelvis gældende ved valg af hovedpude, hvor vi ej heller deler smag. Generelt er det dog vigtigt ved en madras, at du ikke synker for langt ned i den, for den skal kunne give dig støtte, og derfor nytter det ingenting, hvis din krop ligger helt skævt eller bøjet, så du i stedet for at få støtte bliver øm og får smerter. En måde hvorpå du kan teste, om du har fundet den perfekte madras er ved at kigge på, om din krop ligger jævnt. Det betyder, at dine hofter og skuldrer skal synke lige meget ned i madrassen og på den måde skabe en lige ryksøjle. På den måde vil madrassen nemlig give den bedste støtte i både talje, skuldrer og hofter.

Herudover skal din kommende madras naturligvis være i god kvalitet, for det nytter ingenting at købe en billig madras, der går i stykker efter kort tid, for så ender du alligevel med at bruge flere penge, fordi madrassen hele tiden skal udskiftes.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Seneste artikler

To Top