Øvrigt

Hvorfor lave dine egne klistermærker?

Når du laver dine egne klistermærker, får du dine klistermærker præcis som du ønsker dem. Et professionelt klistermærke i dit eget design er hverken dyrt eller besværligt og du kan have dem inden for 2-4 arbejdsdage.

Når du laver dine egne klistermærker har du rigtigt mange muligheder for at få klistermærker, der passer perfekt til det, du skal bruge dem til.

Fordele ved at lave dine egne klistermærker;

 • Du kan bestille præcis det antal, du skal bruge. Du kan nogle steder bestille fra kun ét styk. Der er jo ingen grund til ressourcespild, hvis du ikke skal bruge flere.

 • Det er nemt at designe et rigtigt flot klistermærke. Når du bestiller dine egne klistermærker kan du vælge mellem mange farver, figurer og skrifttyper. Men du kan også bare uploade et design du allerede har lavet.

 • Du kan bestille dine egne klistermærker i nøjagtigt den størrelse, du skal bruge. Lige fra de helt små på 1×1 cm og til de helt store.

 • Du kan vælge mellem flere forskellige kvaliteter, som fx papir, guld, sølv, vinyl og klistermærker til tøj.

 • Det er nemt at genbestille klistermærker. Så er du løbet tør, kan du bestille flere, der er akkurat magen til de første.

 • Du kan bruge det samme design på forskellige formater, så har du brug for klistermærker i både små og store udgaver er det nemt og simpelt at få begge slags.

Hvad kan jeg bruge mine egne klistermærker til?

Klistermærker har så mange forskellige anvendelsesmuligheder at vi umuligt kan liste dem alle her. Men her har du et par forslag:

 • Klistermærker med logo. Du kan bruge logoklistermærker som reklame på både dine og kollegaernes ting. Du kan sætte dem på din kalender, computeren, indpakning, firmagaver, goodiebags osv. Du kan også bruge logoklistermærker som opmærkning, hvis du gerne vil være sikker på at tingene ikke så let bliver væk eller forsvinder fra firmaet.

 • Klistermærker med budskaber. Har du brug for at gøre dine kunder opmærksomme på en kampagne, dele en rabatkode, fortælle om jeres nye produkt, navneskifte, nye adresse osv? Så er klistermærker det oplagte valg.

 • Praktiske etiketter: Har du dine ting ordnet i kasser med forskelligt indhold? Så design flotte etiketter, som du kan sætte på kasserne. Det er meget pænere at se på, end tekst skrevet med sprittus.

 • Klistermærker med navn. Det er så ærgerligt end at glemme sine ting i omklædningsrummet, toget, bussen… Klistermærker med navn kan bruges af både store og små.

 • Til-og-fra-mærker: Design dine egne til og fra-mærker til personlig indpakning.

 • Klistermærker med kontaktoplysninger. Design et unikt klistermærke med dine kontaktoplysninger og sæt klistermærket på vareprøver, produkter eller lignende – så er det nemt for dine kunder, at finde dig igen næste gang de skal have fyldt op af et tilsvarende produkt.

 • Klistermærker med vigtige informationer. Vil du gerne gøre dine kunder opmærksomme på at holde afstand, spritte hænder, gå til højre eller ryge udendørs. Klistermærker med informationer er praktiske og nemme at sætte op, der hvor du har brug for at nudge dine kunder og skubbe lidt til deres adfærd.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste artikler

To Top