Øvrigt

Indretning af små rum

Små rum kan være besværlige at indrette, og alt efter rummets formål er der behov for kreative løsninger. Det kan være alt fra multifunktionelle møbler til visuel rumforstørrelse, der kan hjælpe på funktionaliteten af de små rum. Her får du nogle gode råd med på vejen til indretningen af det lille rum.

Spejle

Med spejle kan du give det lille rum en visuel forstørrelse, så det syner større. På den måde virker rummet ikke så lille, som det måske reelt er og giver en bedre fornemmelse at være i. Spejle er gode i alle slags rum, og har også en høj funktionalitet, idet det ofte også er brugbart at kunne kigge sig selv i spejlet, uanset om det er på toilettet, i gangen eller soveværelset.

Funktionelle møbler

Med møbler, der har flere funktioner, udnytter du også pladsen i et lille rum godt. Det kan eksempelvis være en bænk eller seng med opbevaringsplads under. Møbler der kan klappes sammen og foldes ud er også smarte til det lille rum. Det kan være alt fra et skrivebord, der kan slås ud fra væggen eller stole, der kan stables ovenpå hinanden. På den måde skaber du let et rum, der kan rumme flere mennesker og flere formål.

Hold det enkelt

Selvom pladsen kan optimeres og visuelt forstørres, så er der alligevel begrænsninger ved et lille rum. Derfor er det også essentielt at holde indretningen enkel, hvis man ønsker et overskueligt og let udtryk. Rolige farver og enkle møbler er med til at give en rar og rumlig stemning, når man træder ind i rummet. På den måde kan pladsen også syne større end reelt, når der ikke er unødigt, der fylder. Gå igennem, hvad du egentlig har behov for i det pågældende rum og hvad der måske bare er pynt og fyld.

Click to comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste artikler

To Top